PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam jestem świeżakiem jak widać po moim panelu i zaczynam przygodę z detailingiem jestem z lublina i szukam kogoś kto uzyczy mi oczywiście odpłatnie sprzętu i paru dobrych rad do zrobienia właściwie polerki mojej foki co wy na to chyba brzmi rozsądnie niestać mnie na porządny zestaw a tak wilk syty i owca cała EDIT: Chyba mi się dostanie właśnie doczytałem że macie wypożyczalnie niemniej jednak może ktoś się trafi z lublina acha mój pojazd to ford focus mkII grafitowy metalik z lakierem jest średnio na drzwiach mam durzo swirli i pare nietypowych miejsc gdzie chyba poprzedni właściciel próbował rysy zamalowywać pędzelkiem do paznokci powaga przedstawię ten problem w dziale projekty jak tylko zrobie pare zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Piotrek, Bez paniki i na spokojnie - to na poczatek. Na sekundek, wypożyczalnia SNB w Łodzi to \:D/ ale musisz wiedzieć czego potrzebujesz. Maszyna to nie wszystko, potrzebny będzie zestaw padów + past polerskich. Rozejrzyj sie po dzialach, pomysl, poczytaj, w razie watpliowsci pytaj. mój pojazd to ford focus mkII grafitowy metalik z lakierem jest średnio na drzwiach mam durzo swirli i pare nietypowych miejscKolor lakieru fajny pod detailing, ale nie widzimy tych swirwli i "nietypowych miejsc" więc trudno się wypowiedzieć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oki właśnie zagłębiam się w tematy dotyczące korekty lakieru tak jak mówisz Mirek na spokojnie jest tego trochę ale juz cieszy mnie twoja opinia że lakier jest ciekawy tak ma głebokie odbicie a bedzie jeszcze głębsze :D choć nie wiem czy dobrze sie wyraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Piotrek, nie pitol, tylko daj jakies foty Twojego autka i tego nad czym zamierzasz popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak bym miał to bym dał jak wyżej pisałem jutro porobię to zamieszczę bez paniki i na spokojnie :D jutro się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi