myszakr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Brakuje mi tu temat "Kraków" gdzie będzie się można umawiać do pogaduchy przy czystych samochodach.... Miejscówka ? LOTOS Wieliczka ( chyba już słynny lotos ) Termin, jak komu pasuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Obecny :D Nie wiem jeszcze kiedy ale obecny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja dziś o 20 będe, szybkie mycie ibizy po podróży w deszczu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Cześć Panowie. Ja też, ja też po weekendzie majowym jak zrobię korekte ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ostanio byłem ja i minetoo, zrobiliśmy szybkie mycie ibizy;) Dziś też bede - godz. 20.00 do 21.00 LOTOS wieliczka, jak ktoś ma ochotę pogadać w trakcie mycia samochodu, zapraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ohoho to już mam plan na wieczór :lol: Jak zdążę oddać Mondeo to wpadam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Chyba jednak za bardzo obtymistycznie podeszłem dziś do sprawy, i raczej jednak mnie nie będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 :-h :-h :-h Czy w Krakowie już nie ma czystych aut? :lol: Spocik? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 spocik, ale ja przyjeżdżam empeka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Miba - spokojnie, przyjedzie czerwony Focus taxi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 no to kiedy nawiedzamy LOTOSA.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Mysza daj znać chłopakom z tego drugiego świata i ustal termin :u Zybercik nawet u mnie był :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sobota ooo... 15 na Lotosie? Byłbym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Hmmm no to ja też był bym ... Dać znać "TAM" i jedziemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 TAM napisane, to do soboty. Będe na chwile :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A co będziemy działać? DawPi TAM pyta czy jakieś grupowe mycie czy tylko ploty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja mył nie będę bo nie mam co :lol: Ale warunki na spokojne mycie jak najbardziej są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wejście wolne czy biletowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Biletowane ale cena śmieszna tylko 50 EUR od łebka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 dziś coś się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 15.00 aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja będe tylko nie wiem czy brać rzeczy do mycia, trochę się już zakurzył :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Sorki Panowie za mój pośpiech.... Dawid BlackWow póki co ładnie uratował spłowiałe podszybie....ale drogie to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Piotrek, spoko nie ma problemu. Może następnym razem dopisze więcej osób. Dzięki zybercik za pogaduchy. B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi