DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 minetoo - to może spotkanie właśnie w norce? Podpatrzymy co nieco. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Otóż :D A spot w miejscu "jak zwykle" oferuje dach i bezstresowy bezdotyk ;) Dawpi norka zamknięta dla obserwatorów póki co ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ten weekend to nie mogę... :? W przyszły już jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja się dopasuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A co to ma do spota?Nie pisałem apropos spota,faktycznie nie ma nic. Takie tam pomysły chodzą mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jak cos to sobota ma byc ladna podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 No i??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 25.08.2012 -> Spot Krakowski Fordowski, parking Decathlon w C.H. Zakopianka można tam się spotkac, fajna miejscówka jak pogoda dopisze ktoś chętny? Ale my ugadujemy sie tak 14-15:) Odwiedzi sie jakis bezdotyk:D sa jacys chetni:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja pisałem że będe, ale nie będe... Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jest problem - nie wiem czy auto jutro umyję, a brudnym to wiecie.. :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To może umyjemy coś gdzieś ten tego w weekend, kiedy dobry wujek minetoo pojechał w świat? pewnie tam już PYKa i nie zauważy jak mu siuwaxy poznikają :@) Jak się bawić, to się bawić, drzwi wy... okna wstawić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wiem co jak postawiłem na półce :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 To jak w koncu? Pisze sie ktos czy wszyscy maja brudasy:P? minetoo:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Piotrek jedzie nad morze do fonnesa. Z tego, co zrozumiałem to z Zybercikiem. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tak jest Panowie, już jestem a Zybercik rano dojedzie. Następnym razem się stawię :u Poza tym po powrocie padnie propozycja czegoś większego i zorganizowanego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tak jest Panowie, już jestem a Zybercik rano dojedzie. Następnym razem się stawię :u Poza tym po powrocie padnie propozycja czegoś większego i zorganizowanego ;) no mam nadzieje:) trzymam za slowo wiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 do której tam planujecie być +- ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Poza tym po powrocie padnie propozycja czegoś większego i zorganizowanego ;)Autobus na interior =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Poza tym po powrocie padnie propozycja czegoś większego i zorganizowanegoTo swietnie :u Jak tylko czas nie bedzie kolidowal z praca to bede na 100% :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 prosze wczesniej o konkrety:) oby jak najszybciej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Na śmierć zapomniałem, że w tę sobotę jadę na wesele do Białki. :lol: 8-} Także mnie w nadchodzący weekend na pewno nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 minetto i co z ta propozycja:)? Mysl cos tam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 minetoo męczy bawarczyka, a jak minetoo męczy to nie ma z nim kontaktu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 To prawda :lol: Ale już jestem. Wkrótce podam szczegóły, musimy dopiąć kilka tematów. Będzie czas na zastanowienie i rezerwacje więc spokojnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Byle byl czas. Bo ja sie dzisiaj pakuje w auto i jade na zasluzony urlop na 2 tygodnie i niechcialbym, zeby mnie cos ominelo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi