miba Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Przyjedziesz z urlopu to może jakieś gruppen-mycie owadów po trasie urządzimy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 i jak sytuacja:)? bedzie sie cos dzialo:P? Pozdrawiam 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wczoraj w temacie działałem i za tydzień coś już powiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 fajnie, czyli planowany termin jakaś sob-ndz pazdziernika :)? Najlepiej cos kolo połowy miesiąca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To kiedy to grupowe mycie owadow, bo przed mojego ST220 po ponad 3500 km nie wyglada za ciekawie 8-) Dobrze, ze w Austrii troche popadalo deszczu jak wracalem poprzedniej nocy :u Czekam na info minetoo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To kiedy to grupowe mycie owadow, bo przed mojego ST220 po ponad 3500 km nie wyglada za ciekawie 8-) Dobrze, ze w Austrii troche popadalo deszczu jak wracalem poprzedniej nocy :u Czekam na info minetoo :twisted: Tak z ciekawości - kolega od fioletowych felg? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Znam goscia od fioletowych felg. Nie ma ST220 tylko RS, czyli zwykle 2.5 V6 w pakiecie RS. Ja mam fabryczne szprychowe polerowane 18stki, nadwozie kombi i kolor performance blue. Fota sprzed paru miesiecy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Znam goscia od fioletowych felg. Nie ma ST220 tylko RS, czyli zwykle 2.5 V6 w pakiecie RS. Ja mam fabryczne szprychowe polerowane 18stki, nadwozie kombi i kolor performance blue. Fota sprzed paru miesiecy: Aż tak to w Fordach nie siedzę. Fioletowego już widziałem parę razy i jest kozak - wygląd, dźwięk etc. Twój Mondziak też śliczny - może będe w sobote pod Decathlonem to pooglądamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nie ma ktoś u was w klubie jakiego mondziaka dobrego w kombii do sprzedania? albo sedan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nic a nic... Na gieldzie jest jeden mk2 z "silnikiem" 1.8td ale raczej to nic szczegolnie godne polecenia. A ja w swojego za duzo wlozylem zeby poki co sprzedawac :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pitu Pitu przyjdzie JJ i Wam da ;) W temacie spota stay tuned :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 i jak? wypadli spot w tym miesiacu :) ? Brac wolne? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 wypali wypali, dogadujemy sprawy z wodzem, troche nowości się uzbierało to będzie możliwość potestowania na miejscu \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dawać mi na PW info co jak gdzie i kiedy żebym sobie termin zorganizował. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 właśnie! niech was ręka Boska chroni rpzed organizowaniem w weekend kiedy będę miał zjazd na uczelni! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 dokładnie, mi tylko pasują weekedny więc jak dla mnie tylko to wchodzi w gre ale czekamy, czekamy 8-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Spokojnie, damy znać dzień przed, no może dwa :ymdevil: żarcik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dzisiaj Panowie i Panie widzimy się u Minetoo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 rycerze króla artura wokół niego :lol: po lewej ucięło Zybercika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 co tak mało fot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dzisiaj Panowie i Panie widzimy się u MinetooPozniej sie nie dalo chyba dac znac :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 na ka było napisane,na df bylo napisane ;) ja tu tylko przypomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A co tam robiliście świntuchy :lol: Debata była odnośnie wpływu gumki na stopień z użycia szyby tylnej =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi