s.martino Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak w tytule jake APC bez pianowe mi polecacie? Cos do tornadora zeby bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ponoć nowe meg'sowe jest nisko pieniące pod ekstraktory...ale nie miałem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Minetoo ja mialem, ale do Itali nie sprowadzaja...Wlasnie zmiennika szukam P.S. nie jest nowe ze 3 lata juz ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 W polszy jako nowe.... Napisz mi na pm coś o nim jeśli możesz co by tu nie śmiecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 No APC od Megsa, jest dobre i faktycznie słabo się pieni, wydaje się też być mocniejsze od poprzedniej zielonej wersji - ogólnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Jacku!!! gdzieś ty był?!?!?!?! taki OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ze słabo pieniących używam PB Bio-Degradable All Purpose Cleaner & Degreaser ;) Na moje czyści na 4+ w skali szkolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi