barman1234 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam, mam taki problem, chcialem zabrac cie za pierwsze dokladne mycie reczne auta w domu na ogrodku ale gdy odkrecilem kran na zewnatrz okazalo sie ze po zimie woda rozmrozila rure w scianie i woda zamiast z kranu leci ze sciany ;/. Czy jesli umieszcze weza od myjki cisnieniowej w wiaderku z woda to bedzie ciagnac wode i normalnie dzialac? nie spali sie pompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 to zależy od myjki, większość karcherów z tego co wiem ma własną pompkę, serii 2 chyba nie ale od 3ej już tak ja mam k3.xx i sama ciągnie, tylko musisz przepuścić wodę żeby powietrza nie było bo inaczej nie zaciągnie i bedzie ryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A ja zapraszam do działu powitań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 to zależy od myjki Otóż :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A ja zapraszam do działu powitańOtóż :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman1234 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 posiadam wloska myjke lavor, jest alu pompa. Jak mam zalac ja woda? a jesli zalal bym samego weza woda z butelki a wiaderko postawil wyzej noz myjka zeby bylo jakiekolwiek cisnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 barman a w czym jest problem że z wiadra? Brak długiego węża i nie starcza pod kran czy brak kranu ogrodowego. Bo jesli mógłbyś się podpiąć pod jakikolwiek kran w domu to są takie przejśćiówki, zakładasz/zaciskasz na domowym kranie i podpinasz normalny wąż ogrodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman1234 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jest taki problem ze rozmrozilo rure od kranu ogrodowego a do kranu w domu waz nie dosiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Myjka zassie wodę z wiadra samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 oj minetoo nie był bym taki pewny, pewnie zalezy jaka ale moja to buczy na sucho i nie zassie jeśli zapowietrzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No zależy wiem sam to pisałem. Do zassania wody z wiadra należy odkręcić z myjki wąż wysokiego ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman1234 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 za chwile zaczynam zabawe wiec sie okaze czy bedzie dzialac ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja wczoraj swoim Karcherm tak umyłem samochodzik bo też mam problem z kranem :( ustawiłem taki pojemnik na schodach wyżej niż myjka i poszło. Czasem tam zabrakło wody to puszczałem spust i po chwili znowu można było działać ;) Moja myjka to K 6.80 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman1234 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja już po myciu, myjka działała bez problemu, musiałem tylko zassac wode ustami z weza a pozniej podlaczylem do myjki i elegancko sama siągneła wode. Powiem wam że jest plus takiego mycia bo można wlać ciepłej wody do wiadra bo z kranu na ogrodzie leci zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A długi miałeś wąż czy krótki, ja podłączyłem długi kilka metrów spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman1234 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 moj miał tak z 10 m, troche sie musiałem possać hehehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mój może z 8 :u czyli można używać myjki mimo, że nie ma się kranu :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A jaki przekrój węża bo mi na 20 m 1/2 cala słabo to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 musiałem tylko zassac wode ustami =)) sorry Arczi, ale wyciągnięte z kontekstu to brzmi dziwnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi