kermit Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Tym którzy już dawno skończyli szkołę(reszta powinna jeszcze pamiętać) przypominam o właściwości kapilarnego podciągania cieczy w pewnych warunkach czyli blokujemy atomizery w poz OFF lub nawet wykręcamy atomizer z butelki.Ja dziś pozbyłem się 1/2l iron x i 3/4l Mack124 ~x( wystawione na działanie promieni słonecznych w warsztacie poszły w siną dal i z tego tytułu pies mi mordę lizał :-? ...uczyć się trzeba było... :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 U mnie APC od SNB w podobny sposób kapało z atomizera przy dziesiejszych czyszczeniach, ale na szczęście dużo nie uciekło :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi