Administrator nox Opublikowano 13 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czasami dobrze jest się zobaczyć ;) wtedy rozmowy płyną milej :) Podczas relaksu :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czasami dobrze jest się zobaczyć ;) wtedy rozmowy płyną milej :) Hmmmm z tym wygladem to bym dyskutowal :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie dyskutować tylko zdjęcia wklejać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie dyskutować tylko zdjęcia wklejać :DOki sam chciales pelen sklad DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja tak wyglądałem zimą, Tu z najmłodsza córeczką, Anielką. Teraz ma krótkie włosy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Na co dzień się tak nie ubieram, żeby nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 A to ja Uploaded with ImageShack.us prędkość spala :mrgreen: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 To ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Maciek, całujesz się z polerką, czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vps Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nauka jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tego pojazdu nie woskowałem :D Na Wyspie Wniebowstąpienia...... .... ocierałem się o sfery rządowe..... :mrgreen: ...różne "śruby" miałem w życiu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ciekawe to twoje życie ;) A to "coś" to co to?Niby auto na 1l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To "coś" służy do robienia sobie pamiątkowych zdjęć z pobytu w ośrodku kontroli lotów kosmicznych NASA w Houston :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak sie przedstawic to w pelnej klasie z corka jak by cos to ja jej nie rozpijalem sama flaszke wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja swoje foto wstawię jak je zrobię... -> przy najbliższym projekcie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mam kilka starszych fotek, ale prawie w ogóle się nie zmieniłem... Tutaj podczas dopieszczania wnętrza w dziadka Punto... :D A tutaj podczas usuwania swirli z klapy... Jak widać w ręce trzymam klocek z papierem ściernym o ziarnistości 2000... :lol: Widać od najmłodszych lat siedziałem przy autach - do teraz mi tak zostało, siedzę w nich godzinami... ;) Przy najbliższej okazji pstryknę sobie foto podczas siedzenia przy autku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Rafał, to pierwsze zdjęcie to raczej mi pasuje na testowanie wpływu czekolady na tapicerkę w Punto :mrgreen: A na drugim jak się tak przyglądnąłem, to taka czymał Twój w ręcę magiczny klucz to robienia rys, które Ty pewnie uczyłeś sie likwidować. nox, wrzuć fotę mercedesa w to mojesce, na której wyłażę z Dudek La Garage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Rafał, to pierwsze zdjęcie to raczej mi pasuje na testowanie wpływu czekolady na tapicerkę w Punto :mrgreen: A na drugim jak się tak przyglądnąłem, to taka czymał Twój w ręcę magiczny klucz to robienia rys, które Ty pewnie uczyłeś sie likwidować. Dziadek trzymał ten klucz... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale i tak ważna jest funkcja tego klucza. Kiedy zakładasz jakieś alu do mega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jak kupię ją od ojca... :) Teraz zostaje mi jeszcze kupić ledowe żarówki do wnętrza, chromowane nerki przednie, no i zbierać na prawko i megi, zostało mi 2 lata do 18, więc za 2 latka już będę robił prawko... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Oto i ja, dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą jak wyglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie ściemniaj, to Tony Soprano 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A jak myślałeś, że kim ja jestem? :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biguś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Przemek autko wypas!! Jak Cię spotkam na mieście to zajadę Ci drogę żeby autko z bliska zobaczyć ;-) hrhr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A jak myślałeś, że kim ja jestem? :geek: Ja nigdy nie miałem wątpliwości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi