MatS Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Szayowóz Silnik od 126p trochę modzony ok 30-35km waga 400kg :twisted: Jak widać bokiem lata. A ogólnie ma rangę Puchar Polski Junior Buggy. Jak ktoś chce to niech wygogluje będą wszystkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Czas na ryj! wakacyjnie: po godzinach: jakby nie patrzeć - w pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A kto tam z tyłu śpi? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A kto tam z tyłu śpi? :mrgreen: Czaruś, zwany cezzar'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no to i ja sie tez pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Sebek Ci powiem szczerze ze kojarzyłem Cie z grajkowaniem. Wyglądałeś mi na rockmana :) Powaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jakby nie patrzeć - w pracy: "wilk" murowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Sebek Ci powiem szczerze ze kojarzyłem Cie z grajkowaniem. Wyglądałeś mi na rockmana :) Powaga. Pozostaje czekać na durnowaty komentarz wiadomo kogo :) "wilk" murowany... Nie, nie, nie! Zawsze siedzę na macie, na fotce po prostu bardziej prawym półdupkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Widzę, że Starogardzka Cię zniszczyła :lol: My robiliśmy z niej cytrynówę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 starogardzką to piłem na dobicie zawsze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 starogardzką to piłem na dobicie zawszeJak się nad polskim morzem było to co wieczór leciała - dobra, bo tania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak się nad polskim morzem było to co wieczór leciała - dobra, bo tania :lol: Dokładnie! Fota zrobiona na Helu (a w zasadzie to pod Jastarnią, na kempingu), gdzie za młodu spędzałem po 5-6 tygodni. Najlepsza wódka (z tych najtańszych :) ). Teraz trzymam się Wyborowej albo Gorzkiej Żołądkowej DeLux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja mam naleweczki na Starogardzkiej :D :u Cezar, to Twoja cebra? :roll: :ymdaydream: :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Oooo lubię ten temat :f W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 no właśnie Wiolu :) Twojego ładnego zdjęcia (z Pawłem na jednym ujęciu ale zawsze można go wyciąć ;) ) i to najważniejsze - mojego autorstwa - tutaj brakuje! :p ale skoro na spocie będzie rzutnik... :f ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 to jest szantaż! Iiiii sernika nie dostaniesz! ot co! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dobre!!! Zwłaszcza te dwa czarno-białe :lol: :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 teraz real foto W ciężkich czasach kapitalizmu Piwo to moje paliwo Więcej nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wpisując się w jakże sympatyczne zwyczaje tego forum: To ja i mój detailingowy obiekt pożądania . Alfa Romeo GT 1300 Junior z 76 roku w stanie oryginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wpisując się w jakże sympatyczne zwyczaje tego forum: To ja i mój detailingowy obiekt pożądania . Alfa Romeo GT 1300 Junior z 76 roku w stanie oryginalnym O w mordę....Juniora w takim stanie widziałem raz w życiu w Szwecji, właściciel to starszy pan zadeklarowany alkoholik, i mimo że praktycznie nigdy nie trzezwiał a ja dawałem mu 4 skrzynki Wyborowej nie dał się namówić na sprzedaż :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cieszy mnie, że istnieją ludzie z pasją do włoskiej motoryzacji, tak jak ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To ja i mój punkt widzenia świata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To ja i mój punkt widzenia świata: Jak dla nas to od d...py strony =)) A co to za impreza, bo widze numer na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi