minetoo Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Tadku to jest Nas dwóch szosowych :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 1) Jak dla nas to od d...py strony =)) 2) A co to za impreza, bo widze numer na plecach? Ad. 1) Takie to życie na rowerze- albo widzimy tyłek innego cyklisty(-stki :lol: ), albo kawałek asfaltu ;). Ad. 2) Na pleckach mam czipka ;), akurat to takie zdjęcie z rozgrzeweczki przed "górską" czasówką do Zieleńca z pięknej wioseczki przy granicy czeskiej ;). Tak naprawdę to jestem totalnym amatorem, ale staram się jeździć i dla przyjemności i czasem się zmierzyć, co to tam inni potrafią.... Tadku to jest Nas dwóch szosowych :u :uSię wie ;) :-bd. Choć ja taki teraz bardziej SUV. Zwykle trenuję na czymś co zrobiłem z połączenia szosówki z góralem- bo niektóre drogi u nas (Kotlina Kłodzka) to nie takie piękne, szczególnie w lasach nawet asfaltowe przypominają Paris-Roubaix :)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Też zapaleniec amator rowerowy :), co prawda nie tak typowo szosowo ale opony semi-slick 1.50 na góralu na asfalcie dają radę, trochę się tych km kręci ale tylko dla siebie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 a to sem ja i mój pierwszy raz czyli ja w czerni i to obok też w czerni... znaczy się SCHWARZ 2 (668) ...na foto jeszcze zadowolony, bo nie wiedziałem co będzie dalej X( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Fajnie Maciek =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie widziałem wcześniej tego tematu :shock: Więc coś wstawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Teraz będę palił laczka na dwójce! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dla "nowych", i co by "starzy" nie zapomnieli jak wyglądam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Mirek ale psisko duże :shock: Pamiętam jak pokazywałeś szczeniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Pamiętam jak pokazywałeś szczeniaka.Trochę zmężniał przez ostatnie 1,5 roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 trochę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ale sabaka pięknie urosła, komisarz Alex ;)) A Mirek jak zawsze, dobry wujek :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Kawał chłopa normalnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam a to ja zmęczony ale też zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To ja i moja rodzinka :D Niedawno się troszkę powiększyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Stoję przy swoim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Niektórzy już mnie widzieli, ale co tam, dorzucę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 "Odbiło" nam się coś ;p przy okazji, ja to ten po prawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 JJ to z clabingu czy ubranie do bezpiecznego SEXU =)) =)) =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 S.T.A.L.K.E.R. :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Popusc troche te gumke, bo ci oczy na wierzch wyszly =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Odrazu mi się skojarzyło =)) zObnQVv_3wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 :lol: Seba, Marcin, oboje zgadliście, to z imprezy ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi