dark_wolf Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 JJ, nieprofesjonalnie moim zdaniem :D Ja do takich robót ubieram się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 dark_wolf oba zdjęcia (to wrzucone i to w podpisie pod spodem) wzajemnie się uzupełniają Nie rób tak jak Travolta, to aktor, on nie zna przep. BHP :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 https://www.facebook.com/profile.php?id=100001782318897 To mówiłem ja, prezes klubu "Tęcza", Jarząbek... Panowie pozwolą, moja żona Grażyna: I najmłodszy detailer, Jerzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Panowie pozwolą, moja żona Grażyna: No niezłe cacko...poczekaj aż Alvaro wpadnie to zaraz skomentuje ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No witaj tato jezyka :). Widzę że biegamy z kałachem? długo w ASG? Kolegów interesuje żona, a mnie bardziej broń =)) czy to typowy Aeg czy laser? Pozdrawiam, soll (Dzikie Gęsi z Łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A zapomniałem zapytać. Latasz czy tylko strzelasz bo mam kumpla co lata śmigłowcami. Wiem że był w Afganistanie, teraz jest chyba w Łodzi a skończył Dęblin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No witaj tato jezyka :). Widzę że biegamy z kałachem? długo w ASG? Kolegów interesuje żona, a mnie bardziej broń =)) czy to typowy Aeg czy laser? Pozdrawiam, soll (Dzikie Gęsi z Łodzi) :lol: :u :)) =)) Sorry nie mogłem! To jest BERYL, 5,56mm :-B A zapomniałem zapytać. Latasz czy tylko strzelasz bo mam kumpla co lata śmigłowcami. Wiem że był w Afganistanie, teraz jest chyba w Łodzi a skończył Dęblin ;)1x Liban, 2x Irak, 2x Afgan. Tylko strzelam. Celnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Aaaa, Beryl, no na żywca nie widziałem. Toś Ty bohater Dobrze że wróciłeś :u :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tylko strzelam. Celnie. Widzę...za Grażynką..."uwolnić Orkę" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tylko strzelam. Celnie. Widzę...za Grażynką..."uwolnić Orkę" :lol: Mój najcelniejszy w życiu strzał jest na 3 zdjęciu \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Na forum masz niezłego konkurenta, taki jeden trafia z dwóch rurek do celu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Na forum masz niezłego konkurenta, taki jeden trafia z dwóch rurek do celuTo w sumie wyczerpuje tema strzelania :lol: Ale jest więcej tych uzbrojonych ;) Ja też :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Takie tam z darcia gościnnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Aaaa, Beryl, no na żywca nie widziałem. Toś Ty bohater Dobrze że wróciłeś :u :) :|"Dobrze że wróciłeś..."? to JA na to płacę podatki???? Miałeś polec na Polu chwały a Ty wracasz , to wbrew idei powinieneś się wstydzić :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ostatnio, ktoś pisał, że pokazuje się od d... strony, to wrzucę to: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 tukolarz, ostatnie foto chyba na 100% z trasy na Śnieżkę, gdzieś sprzed Samotni jeszcze, mam rację? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 część już mnie widziała... z tamtego roku............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 dark_wolf, tak masz oczywiście rację. A z górami to Swoop mnie przeskoczył 8-) , więc nie podskakuję już :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Skoro w temacie jestesmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Haha, ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A co to? celowali do ciebie z karabinu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nie no, tematycznie to tematycznie :lol: Miałem gdzieś takie z bliższa ale straciłem gdzieś, kiedyś z kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A gdzie zdjecie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 To Polska, Kluszkowce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Damian, tak muslalem ze Polska. Ale gory to prawie w calej Europie znam. Harachow w Czechach mi sie bardzo podoba :u Piwo, knedle i czeszki :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi