Zybercik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja raczej nie jeżdze dużo, kilka razy w sezonie :) I niedaleko, bardziej wypady jednodniowe w czasie szkoły :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zybercik,też jeździłem,jakieś 3sezony bez kijków,ale jak się na ostatniego sylwestra wy**erdoliłem(jak spadałem po skoku z muldy wbiłem się w drugą środkiem narty,ale na tyle niefortunnie,że narta się wypięła,a przy ok 60km/h jak gps zanotował to słaba opcja),to kość ramieniowa nie wytrzymała i jestem zdania,że gdybym miał kijki to trochę inną pozę bym przyjął i poza obiciami nic by się nie stało.Oczywiście kask miałem,gogle poszły w kawałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja też oczywiście google, kask zawsze :) Od początku uczyłem się jeździć bez kijków i jak probowałem z to tylko mi przeszkadzają... Wiem że to błąd ale popełniony dawno i już się go nie pozbęde :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wiem że to błąd ale popełniony dawno i już się go nie pozbędeMoże błąd nie,bo jazda bez kijków to zupełnie inna swoboda,tylko jak ja poleciałem w przód to naturalnym odruchem było wyciągnięcie ręki no i właśnie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jazda z kijkami jest bardziej rekracyjna a w sumie nie jeżdze tak często ;) PS. Może koniec OT bo nas Dżeju zasztyletuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorek34 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja nie umiem foty wstawić :(( (widać że zielony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wstaw na imageshack a link wklej w znacznikach Img z paska nad oknem edycji postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 a ja nie umiem foty wstawić :((Nie rozpaczaj tylko przeczytaj :D http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=43&t=1267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ...a to moja uśmiechnięta morda ;-) Tu nie było już tak wesoło. Przeciążenie -4G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 NIGDY w życiu :ymsick: :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Arek torebki chorobowe daja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tak każdy pilot ma w kieszonce dwie torebki papierowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 trza sie pokazać bo dotychczas tylko Minetoo mnie widział :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja nic nie sugeruje, ale samtive ma ladniejsza koszule od JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 hahahahaahahahahah =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 samtive ma ladniejsza koszule od JJ [-( [-( [-( :-w :-q :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 JJ musisz garderobe odnowic i wlos obciac, bo inaczej to twoj tron "latin lover" zagrozony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 they see me rollin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Na masie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 JABBA Bear ;)) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jak z zamku Takeshi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dawne czasy... byłem piękny i młody... a teraz :roll: Jestem tylko piękny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi