JJ. Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 :ymblushing: ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ale brudna ta Astra niebieska 8-} :ymblushing: ;;) Prrrrrrrrrryyyyyyyyyyy szalony =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 maja chcemy więcej fotek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tak każdy pilot ma w kieszonce dwie torebki papierowe. Przypomniał mi sie dowcip :D Przestraszona blondynka pierwszy raz skacze ze spadochronem . Instruktor tuż przed skokiem objaśnia jej jescze raz co ma zrobic aby otworzyc spachodron. -Po prawej stronie masz czerowny sznureczek , jesli bedziesz chciała otworzyć spadochron , pociągnij go mocno . Jeśli to nie zadziała po lewej masz niebieski , zrób tak samo jak z czerwonym . Jesli to nie pomoze to w prawej kieszonce masz instrukcje co robić dalej . Blondyka cała podekscytowana skacze . Po chwili próbuje otworzyc spadochron . Ciągnie czerowny sznureczek -nic sie nie dzieje , potem drugi sznureczek , dalej nic ! Sięga ręką do kieszonki a tam karteczka : "Zdrowaś Mario .... " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Aston przyłapany pod szkołą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek172 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plusz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 O człowiekuuuu takim astonem to moje marzenie pośmigać :D jak 007 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidowy34 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Maja - jak zobaczylem zdjecie, to od razu wiedzialam, ze gdzies juz ta pania widzialem... patrze- a ty z Bialegostoku :D sami swoi tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
episode Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mój jedenastolatek.i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
episode Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Łysole nigdy się nie uśmiechają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Grzegorz, urosłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie miałem wyjścia, musiałem urosnąć. Uśmiechać się nie potrafię, bo nadal czekam na update sw do mimiki, obecny to wersja beta i obejmuje tylko pakiet stoicki i elementy agresji. Ciężkie jest życie cyborga, np nie znam się na żartach, nie mam tego po prostu uploadowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Daruj sobie ten soft. Witaj w świecie Borg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Lubię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi