blaszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Cześć ;) Tym razem i ja pochwalę się moim arsenałem. Patrząc na niektóre nie jest on jakiś powalający ale coś tam już można podziałać ;) I jak się Wam widzi mój arsenał? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Widzie sie Panie :u Jak się spisuje szczotka od Valet Pro, bo mam ją na oku od jakiegoś czasu, ale jakoś nie potrafie jej zakupić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Arsenał w takiej postaci mam dopiero od paru dni - przez pracę póki co nie było czasu z niczego skorzystać :( Ale już niebawem to się zmieni i będą pojawiały się moje projekty w odpowiednim dziale :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W takim razie czekamy \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 szczotka od VP jest fajna jak nie ściągasz kół :) bo wszędzie głębiej można z grubsza umyć pomiędzy tarczami a felgą natomiast z racji swojej konstrukcji lub pryskać jak się "zahacza" o ramiona podczas wyjmowania, co nie zmienia mojej oceny tego sprzętu jako przydatnego w arsenale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Maciek jest ok, wszystko co potrzebne zeby auto na blysk zrobic :u moze tylko nad jakim woskiem bym sie zastanowil...Nie wazne ile materialu jest tylko jak sie go uzywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładny komplet, z tego relacja na pewno będzie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładny komplet, z tego relacja na pewno będzie :u Bo to jedna? ;) Maciek jest ok, wszystko co potrzebne zeby auto na blysk zrobic :u moze tylko nad jakim woskiem bym sie zastanowil...Nie wazne ile materialu jest tylko jak sie go uzywa ;) No woski póki co mam dwa - Megsa #16 i Petesa 53 ;) Na dniach dojdzie cała pucha FK 1000P HI :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Maciek, padów za mało ;) Poza tym - malina :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Maciek, padów za mało ;) Poza tym - malina :u Dzisiaj dopiero wypłata przyszła więc stopniowo arsenał będzie się rozrastał ;) Planuję jeszcze na pewno pady 3M :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Podstawy są, można działać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Na dniach do arsenału dojdzie już specjalnie zarezerwowana dla mnie cała, nowa pucha Finish Kare 1000P HI :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 że tak zapytam ten czerwony rant w pędzelkach wam nie pęka, bo mi jakoś już w 2 się stało :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Po kilku miesiącach pędzelkowania praktycznie każdy mam peknięty. Zestaw Race Glaze :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 mnie ten od valet pro ok. roku wytrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 zapytam ten czerwony rant w pędzelkach wam nie pęka Póki co nie ale też nie były jeszcze aż tak bardzo intensywnie eksploatowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Teraz targam valety zobaczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Mi ostatnio jeden pękł i żeby zapobiec sypaniu się włosia i pękaniu kleju, owinąłem czerwoną osłonkę taśmą izolacyjną - lata jak nowy ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi