damian169a Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam moja przygoda dopiero się zaczyna i czerpie narazie inspiracje i wiedze z waszych projektów ale mam nadzieje że będzie już tylko lepiej :D pozdro dla całej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witamy :) Powiedz coś więcej skąd przybywasz, obiekt pieszczot jakiś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 obiekt pieszczot jakiśSamochód w sumie też pokaż :lol: Witaj :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cześć :) Samochód w sumie też pokaż :lol:No właśnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 :lol: Przestańcie bo chłopaka wystraszycie, jeszcze brakuje Damięckiego który wpadnie i zapyta o gorzałę :lol: Witamy w zwariowanej rodzince Damian, napisz skąd przybywasz :u Życzę miłego i udanego pobytu na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Siemanko :) Czuj się jak u siebie i do takich wariackich tekstów się przyzwyczaj - to normalne :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wszystko już chyba powiedziane więc tyko mówię...witaj :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tak tak pokaz obiekt pieszczat a samochod ewentualnie dla nudy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian169a Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 siemka :) spoko nie wystrasze sie :lol: jestem z Rudziczki mała wiocha w Opolski, samochód jetta II ale niestety w czasie przeszłym juz teraz :cry: jestem teraz w stuttgarcie i nie mam dostepu do starych zdjec jetty ale i tak nie było sie czym chwalic dopiero teraz sie wciagam i ucze a nowy nabytek pokaże jak wróce z DE i ...........go kupie pozdro PS a chociaz nie jestem w temacie co do gorzały to ja zawsze na tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 co do gorzały to ja zawsze na tak:) no to witamy serdecznie :f :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 C z e 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam imiennika! A gorzoła jest spoko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi