Artur Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jakie będzie odpowiednie stężenie Nielsen Cyclone APC do mycia wnęk drzwiowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja wlałem około 100 do 0,5l marolexa. I spokojnie daje radę. Więcej napewno nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 100ml na 0,5L ??? to wg Nielsena stężenie na jakiś super brud, nie za mocne to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 100ml na 0,5L ??? to wg Nielsena stężenie na jakiś super brud, nie za mocne to będzie? za mocne ... chyba że masz tam 1cm syfu... do mycia ściereczką wlewam 100ml Cyclone na 5l wody , do spryskiwacza max 50ml na 1,5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzięki. A jakie stężenie do mycia deski rozdzielczej i plastików wewnątrz auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 1:10 zrobiłem czyli 50 na 0,5l. Żle podałem.Ale ja wolę mocniejsze. W środku nic nimi nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzięki. A jakie stężenie do mycia deski rozdzielczej i plastików wewnątrz auta? do mycia plastików w środku takie samo stężenie daję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 biały, a jakie inne stężenia i do czego stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ktoś mógłby porównać APC Nielsena z tym od Megsa? Myłem ostatnio profile w drzwiach w Pugu Megsem 4:1 i naprawdę robi robotę, wypierdzielę tego Daisy w pindu.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 kupiłem sobie tego daisy ale to niczego nie jest w stanie doczyścić... ja się zastanawiam na APC Duraglossa ale wychodzi duuuużo drożej od nielsena.. Czy kosmetyki Nielsena dostanę gdzieś w Wawie od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 kupiłem sobie tego daisy ale to niczego nie jest w stanie doczyścić... ja się zastanawiam na APC Duraglossa ale wychodzi duuuużo drożej od nielsena.. Czy kosmetyki Nielsena dostanę gdzieś w Wawie od ręki? pewnie tu: http://www.cds-autospa.pl/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 dzięki, zapomniałem o tym sklepie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 biały, a jakie inne stężenia i do czego stosujesz? mało stosuję APC , przeważnie tylko do plastików w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś mógłby porównać APC Nielsena z tym od Megsa?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak się sprawdza ten środek do czyszczenia plastików wewnętrznych? Własnie zastanawiam się nad kupnem ale jego uniwersalizm troche mnie zniechęca (wiadomo czasami jest tak,że co do wszytkiego to do niczego)był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podesłał jakies fotki.Czy może zdecydować się na Nielsen Finesse ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dawid, Nielsen Cyclone jest takim samym APC (All Purpouse Cleaner) jak każdy inny. Nie służy do pielęgnacji, tak jak Finesse. Służy on do usuwania wszelkich zabrudzeń i może służyć, w odpowiednich stężeniach, zarówno do mycia zapuszczonych plastików wewnętrznych jak i np. nadkoli. Jeżeli masz mocno zabrudzone plastiki wewnętrzne to potraktuj je Cyclone'm czy też innym APC a następnie nałóż coś do pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Aha więc na takiej zasadzie to działa :D .Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 1:10 będzie bezpieczne dla plastików wewnętrznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 1:10 będzie bezpieczne dla plastików wewnętrznych ? ja stosuję 1:30 i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ostatnio miałem rozcieńczony tak ok. 1:10 i u teścia jego Kadetta robiłem i nic się nie stało i jego BMW 525 E39 i żadnych ujemnych oznak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi