marctwain Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jest taka opcja. 1 mkw z naklejkami -logo forum czy co tam- na szyby od wewnątrz (zadrukowana strona z klejem) za 35zł. Ile tych naklejek tam się zmieści-nie wiem, trochę wejdzie. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 15 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak dla mnie super ;) można by przyklejać od wewnętrznej strony szyby w aucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zamawiam, jak dostanę plik z projektem. Będą gratisowe dla forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 A jak któś ma przyciemniane szyby???? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 To na przednią, vis a vis rejestracyjnej. ;) zamiast winety :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 A mi się pomysł podoba i już :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 To na przednią, vis a vis rejestracyjnejTak, czy inaczej - jestem ZA!!! :D Jak będzie trzeba to się dorzucę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Świetny pomysł.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zamówiłem dzisiaj, na poniedziałek będą :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 marctwain a jaki wymiar naklejek?? to zaraz policzymy ile się zmieści :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Sa naklejki. Odebrałem. Jak nakleję na szybę to wrzucę zdjęcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Czekamy na foty!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Mariusz i ile tych naklejek wyszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 54 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 A dla Ojca rodziny jest jedna na każdy samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 To ja też bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 też można jedną poprosić :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mariusz, no poka te foty :( Ja się też na jedną piszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No to proszę. Sorry, że tak późno, ale miałem trochę zajęć, powiedzmy rozmaitych. I jeszcze te upały, nic przy aucie. Wyjaśnienie. Naklejki śa na polu prostokątnym. Ja własnoręcznie wyciąłem taki kształt. MOżecie się śmiać :lol: Część zostawiam dla warszawiaków. Resztę wysyłam do jubilata ;) I myślę o ładniejszych i inaczej wykonanych. Chyba, że takie na lakier.... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 dobra to ja kcem 1 szt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 I myślę o ładniejszych i inaczej wykonanych.Masz rację, bo te mi się tak hmmmm.... średnio podobają. Co nie znaczy że nie woziłbym jej na aucie z dumą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jak się ją ładniej wytnie prostokąta albo da w prostokącie to wygląda lepiej. Ja nie mam daru w ręcach. Są gratisowe to nie narzekajta, tylko klejta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ale może Twoja starsza córa ma dar w ręcach i nam je przytnie? Poza tym, myślę, że jakby je ostrym nożykiem do tapet pociągnąć, to też by dało radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Da radę, moja na zdjęciu wygląda ch. Ale zmienię ją. Zostawiam kilka dla nas, Tomkowi wysyłam dzisiaj, i Maćkowi resztę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 I ja I ja ;) też kcem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi