damianese Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 5zł 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A Wy co dla mnie weźmiecie? =;No wiesz Adonisku My to jeszcze liczymy z Damianem ze jakies foczki nam podwieziesz :lol: My Ci wezmiemy np SIEBIE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 JJ Dzięki za Pw Jeszcze dziś puszcze przelew na dwa komplety plus wysyłak :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A Wy co dla mnie weźmiecie? =;No wiesz Adonisku My to jeszcze liczymy z Damianem ze jakies foczki nam podwieziesz :lol: My Ci wezmiemy np SIEBIE :mrgreen: Wam się koledzy we łbach poprzewracało :lol: :ymalien: Jeszcze dziś puszcze przelewOk All :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 JJ., przelew poszedł, potwierdzenie poszło na PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 sohers napisał(a): Jeszcze dziś puszcze przelew Ok All Przelew wysłany :P tylko nie moge przesłać na Pw danych wysyłki :oops: proszę o podpowiedź :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 sohers, nie masz uprawnień jeszcze, Administrator musi tam Ci zmienić, też nie mogłem pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No nie mam jeszcze :shock: O już mam :u JJJuż poszło PW z danymi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Naklejki dotarły, wielkie dzięki :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Do sohersa też powinno dojść niebawem. A misiasty jeśli będzie chciał to przesyłka do Norwegii kosztuje niecałe 9zł :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Do sohersa też powinno dojść niebawem. Właśnie dotarły :D wielkie dzieki :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 sorry za odkop,ale ma ktoś plik w corelu loga forum ?;) kminie pewny projekcik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja po sesji też coś chyba wyskrobię jeśli bo miałem fajne wizje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 29 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 logo oraz grafika całego forum jest u grafika :) wiec nie długo całkowicie nowy look forum jak i logo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nowe logo? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Naklejki aktualne? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wszystko jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 JJ.... jutro albo po jutrze bo całkowicie też zapomniałem żeby naklejki kupić L-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Naklejki dostępne od ręki, pakiet za 5zł obejmuje 5 kolorowych adresów forum, 2 naklejki z logiem naklejane od środka i 2 naklejki z logiem naklejane na zewnątrz. Przy większych ilościach atrakcyjna cena :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 byłem u Ciebie i mi nie zaproponowałeś :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jondi Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 można jakieś ich foto zobaczyć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Damian, z głowy mi wyleciało :( 8-| Jondi, są na 10. stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jondi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 biore 2 pakieciki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 zróbmy listę chętnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi