marctwain Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Kurcze, sory wysłałem Jackowi. Marcin, weż podeslij linka do emaila to wyslę :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Spoko też narazie nie miałem do tego głowy ale zima pełną gębą więc troszkę zluzują się roboty i będzie można porzeźbić coś ;) Z góry dzięki. Doszło ale dziwna sprawa bo jak teraz przysłałeś mi meila to dostałem dwa. Jeden z datą sprzed kilku dni i obecnego. Czyli już raz wysłany był z twojej strony meil tylko coś poczta sfiksowała :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 jest jeszcze szansa na forumową naklejkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jest, mam ze dwie stare. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a co z nowymi? :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Postaram się zrobić, podrzucajcie projekty. Mogą być w pdf, cdr, najlepiej eps. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 bo ja jeżdżę ze starą naklejką już ho ho ho ale tak kwadratowa jest- gdzieś mam jeszcze drugą to sobie ładnie przytnę :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 jeżeli jest jeszcze szansa chętnie bym zamówił 1 szt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 są jeszcze jakieś naklejki klubowe moi drodzy? a ktoś wie gdzie można nabyć taka naklejkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Naklejki dorobię.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 są jeszcze jakieś naklejki klubowe moi drodzy? a ktoś wie gdzie można nabyć taka naklejkę ? to nie jest naklejka, tylko wizytówka chłopaków z Clean car http://www.cleangarage.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a ile kosztuje sztuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyba nic. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wysłałem maila do clean garage dostałem odpowiedź, że nie sprzedają naklejek. Dostają je tylko ich stali klienci itp itd czyli ogólnie nie do dostania ;( a szkoda bo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A to czy można prosić jedną w takim razie? póki co szyb nie przyciemniam ale strzelił bym sobie taką jedną z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak nie jesteś ich klientem to nie dostaniesz napisałem wyżej kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale mi o forumowe chodzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Będą. Spokojnie. Zewnętrzne. ;) Dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czekamy z niecierpliwością zwłaszcza ja :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 i co z forumowymi naklejkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 tak jak z koszulkami stoją w miejscu pewnie. :-l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam gdzieś od Mańka wzór naszego logo. Może popytam u kogoś kto robi takie rzeczy i zobaczę jak z ceną. No chyba że ktoś chętny się tym zająć bo ma takie możliwości sprzętowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 tak jak z koszulkami stoją w miejscu pewnie. :-lAle mi się przykro teraz zrobiło, jakoś się tak poczułem jakbym niektórych zawiódł #-o Obiecuję, że jak się wyrobię z tymi kalendarzami to w pierwszej kolejności zajmę się koszulkami DC...(słowo harcerza, którym nie jestem ;) ) Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Adam, nie kajaj się tak :f Tyle czekamy, to możemy jeszcze poczekać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 szekles mieszkasz nie daleko znajdę Cię :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi