AG80 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Damian, ale jak mnie już znajdziesz to mi merca wypieścisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 i co z tymi wlepkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Daj mi chwilkę bo muszę budowę jedną skończyć i nieraz robię do późna. Jak tylko będę mieć chwilę to postaram się ogarnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Znalazłaby się jakaś lepka forumowa jeszcze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuniwheels Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tez jestem za a nawet przeciw :D za,za :D!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 spokojnie panowie projektują się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z naklejkami jest taki problem że myślałem o logo DC takim jak na zdjęciu poniżej, tylko że zamiast białego tła by było przeźroczyste i przyklejane by były od strony wewnętrznej na jakiejś szybie. No chyba że jakiś kamikadze na lakier chciałby naklejke zewnętrzną ;) I problem jest taki że ilość 50 sztuk to trochę mało w poligrafiach jak pytałem. Może ktoś ma jakiś dostęp do kogoś po znajomości co by zrobił mniejszą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A od ilu sztuk robią i za jaką cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Koło 14 - 15 mam dzwonic to sie dowiem jaka minimalna ilość i cena. Ale jeszcze może coś inaczej wyrzeźbię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 a moze spolszczyć ten freaks of shine? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No nie wiem. Logo jest jakie jest, niech sie wypowiedzą ważniejsi ode mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 w dosłownym tłumaczeniu to: maniacy błysku (połysku):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie kombinować, robić jak jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 robić robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No właśnie koleś nie chce zrobić mniej niż 100, więc nawet nie pytałem o cenę. Szukam dalej jakiegoś innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zapytaj o cene tych 100 sztuk ja wezmę 2 albo 3 byle połowa zeszła- a z donacji mozna zapłacić za resztę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 OK jutro jeszcze raz dryndnę. Jeszcze sobie myślę bo mam drukarkę laserową kolorową - kiedyś czytałem że jest ona typowo do drukowania zdjęć. Może kupię gdzieś w poligrafii arkusze samoprzylepnej folii do drukarek i spróbuje zrobić samemu. Zobaczę wówczas jak trwałość by tego była i jeżeli by to wypaliło to wyjdzie pewnie duuużo taniej. Ale to już jutro postaram się podjechać gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 tylko jest jedno ale- ten gościu co niby drukuje on pewnie na takiej folijce to wydrukuje co mozna kleić do szyb- efekt będzie lepszy niż na papierze samoprzylepnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie nie nie. Mówię o folii samoprzylepnej, takiej jak np. do rzutników się wykorzystuje. Nie będzie to na papierze.Cały czas myślę o wewnętrznej naklejce na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Słuchajcie, na domowym sprzęcie to raczej nie wyjdzie taniej i lepiej...Te naklejki mają być dokładnie takie jak kilka postów wyżej (logo DC) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No wiem. Jutro popytam jeszcze w kilku miejscach o ceny i porównam je z tym co mi zaoferuje pan z którym rozmawiałem. Z ciekawości kupię i tak może folie i sprawdzę jak to będzie. Oczywiście dla "ludu" będzie profi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja kiedyś dawno dawno temu robiłem np.takie lepki, na zewnątrz, na szybę wewnątrz itd... Fajnie wycięte ploterem... Generalnie to póki jeszcze nie ma w ogóle naklejek to można by przyszykować jakiś zestaw różnych naklejek...he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie obraź się ale szkles mówisz już o tym od września- a co wy na to żeby wlepa była bez tła? czyli logo tło i napis było by a tła białego by nie było? na szybe może niezbyt widoczne ale na lakier już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ja się nigdy nie obrażam :D , no ale od września to chyba przesada ;) ostatnio na pasaciku widziałem fajne tuningowe lepki np: takie DC też by mogły być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 mozna zrobic logo dla tuningowców :D i logo dla smiertelników jeźdżących kozami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi