mar_1981 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No właśnie chcę żeby nie było tła i żeby były same napisy. Szekles jak masz gdzieś dostęp do kogoś kto robi takie naklejki (sam robisz) to weź dowiedz się o cenę. Porównamy gdzie taniej i wtedy będziemy myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja tamte zamawiałem po tak zwanej znajomości i za tak zwaną przysługę dlatego ceny nawet nie znam :D Ale się muszę dowiedzieć jeszcze czy będzie tam możliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A więc tak. Cena będzie za jakieś 2-3 godzinki. Tylko teraz mamy problem bo Maniek przesłał mi ten plik w formacie JPG a potrzebuje go w cdr czyli Corel - musze się dowiedzieć w czym robił to logo. Dwa to była by to metoda tzw. sitodruk czyli wszelkiego rodzaju cieniowania odpadają ze względu na tandetny wygląd naklejek. To narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 a z donacji mozna zapłacić za resztęPieniądze zebrane z donacji są przeznaczone na inny cel. To taka powiedzmy... tajemnica - niespodzianka (powiem tylko, że nie mająca wpływu na naklejki forumowe) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Monia w końcu te stringi z MF będą? ;)) Sorry za OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 na ciastka dla tajemniczej wielbicielki :lol: :f :u spoko - 100 naklejek to nie tragedia najwyżej JJ. wyłoży =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No więc szanowne grono. Z ceną jest tak: przy 100 szt. cena za 1 szt. 5,50 przy 50 szt. cena za 1 szt. 6,50 oczywiście plus koszty jakiegoś listu pocztą polską. Teraz muszę ogarnąć to w Corelu i jak juz zrobie to dam administratorom do zatwierdzenia (bo kolory będą jednolite) i wowczas 4 - 5 dni i bedą naklejki. Jedno tylko wiem że miedzy świętami koles nie pracuje więc pewnie by były po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 dobrze, że po nowym roku- od razu liste się zrobi- chętni od razu z przelewem i tyle ile wyjdzie- zobaczymy ile będzie chetnych i wtedy albo 50 albo 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 :-bd ja chętny \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No dobra to robimy listę, chętni dopisywać się!! Zobaczymy czy uzbiera się 50 szt. (proszę podawać ilość naklejek, bo może ktoś chce więcej niż jedną) 1. Jankos 2. fonnes 2x 3. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 OK jeszcze tylko nie "władza" określi (lub niech pozwoli nam) wielkość naklejek. Każdy może sobie linijka sprawdzić mniej więcej jaka wielkość i uzgodnijmy wcześniej. Ja myślałem o takich wielkości 13cmx5cm. Jest to wielkość podana już z marginesem 0,5 cm który będzie z przeźroczystej folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czyli lepki będą bez tła na przeźroczystej folii tak? Jeśli tak to ja się piszę na dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czyli lepki będą bez tła na przeźroczystej folii tak? Jeśli tak to ja się piszę na dwie sztuki Jo 1. Jankos 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 aktualizacja : 1. Jankos x2 - a co jak szaleć to szaleć. 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 - a co jak szaleć to szaleć. 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x a moze by zrobic podobne do tych z 2 forum :lol: wyciete na ploterze i wew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 - a co jak szaleć to szaleć. 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 - a co jak szaleć to szaleć. 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 7. proximo x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 . Jankos x2 - a co jak szaleć to szaleć. 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 7. proximo x 1 8.damianese x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 7. proximo x 1 8.damianese x3 9. Xeper x 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 btw. logo można trochę zmniejszyć- 15cm to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 15 cm to z zakładką. Będzie około 13 cm + mała zakładka na bokach. Poddaję wielkość do dyskusji żeby ustalić jednolite i żeby później nie było pretensji. Macie na poprzednich stronach wklejone przeze mnie logo. Zapiszcie sobie na dysku, dopasujcie, wydrukujcie i zobaczcie jaka wielkość będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 7. proximo x 1 8.damianese x3 9. Xeper x 3 Póki co jest zapotrzebowanie na 18 naklejek. Do 50 jeszcze trochę brakuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja naliczyłem 19 :u mar pewnie weźmie jj szynka tomasz i inni- jak nie to bana dostaną :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 1. Jankos x2 2. fonnes 2x 3. jacek_gti 2x 4. brzozek 2x 5. Art'ek 2x 6. Lehto x2 7. proximo x 1 8.damianese x3 9. Xeper x 3 10. mx_nowicki 10x no, mobilizować się żeby cena była dobra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi