Michal88 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 1. JJ. - 20zł 2. fonnes - 25zł 3. brzozek - 20 zł 4. Michal88 - 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 1. JJ. - 20zł 2. fonnes - 25zł 3. brzozek - 20 zł 4. Michal88 - 10 zł 5.Art'ek - 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 1. JJ. - 20zł 2. fonnes - 25zł 3. brzozek - 20 zł 4. Michal88 - 10 zł 5.Art'ek - 15 zł 6. fireman_marcin - 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 1. JJ. - 20zł 2. fonnes - 25zł 3. brzozek - 20 zł 4. Michal88 - 10 zł 5.Art'ek - 15 zł 6. fireman_marcin - 10zł 7. Xeper - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Słuchajcie kochani, Czekam jeszcze na przelew od Wojtka, na chwilę obecną wszyscy panowie wpłacili pieniążki. Czy dorabiamy jeszcze jakiś arkusz? Na przykład ten z logo? Albo coś innego? Z adresem forum naklejanym od wewnątrz w srebrnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 wal z logo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Naklejki przyszły. I jestem załamany. Wszystkie wydrukowane do naklejenia 'na zewnątrz'. No co za ludzie.. ~x( ~x( Powiedzcie proszę, co rozumiecie pod pojęciem 'naklejane od wewnątrz'? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 NIe łam sie Dzeju. Pisz, wyjasniaj, moze cos sie da odkrecic. A jak nie... to zewnetrzne tez sa OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A kiedy będzie można składać zamówienie na naklejki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak wyjaśnię całą sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 mi tam zew. nawet pasuje :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mnie również bo mam szyby przyciemnione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 moze jakies foto wlepek juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dostałem wczoraj maila, sprawa wyjaśniona, firma profesjonalnie podeszła do tematu, po świętach przyślą na swój koszt poprawione naklejki. Wtedy też przedstawię warianty dla osób które będą chciały nabyć wlepkę. Proszę.. 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O, Dzeju w Swieta bedzie z nozyczkami działał :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ladnie wyszly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wtedy też przedstawię warianty dla osób które będą chciały nabyć wlepkę. czy naklejki, mają tło, czy są na transparętnej? Interesowała by mnie naklejka wewnętrzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Interesowała by mnie naklejka wewnętrzna... Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Naklejki są na folii przezroczystej. Firma wysłała poprawione naklejki, mamy bardzo duży zapas :u W tygodniu przedstawię jak wygląda sytuacja z zamawianiem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 JJ ALIVE!!!!!!! :x :x :x :D =)) =(( =(( =(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 i co ?? beda te wlepy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 JJ okleił cały Białystok :-B spokojnie wlepy nie uciekną 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 spokojnie wlepy nie uciekną 8-} to na pewno, ale żeby zdążyć w sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 kolejny tydzien minal a o wlepach dalej cisza :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pardon ^:)^ Osobiście, własnoręcznie, rozcinam naklejki. Wcześniej pisałem o pakiecie za 5zł, który obejmował 5 kolorowych adresów forum i 2 naklejki z logo forum od wewnątrz. Jako, iż mamy również naklejki z logo na zewnątrz, rozszerzam zawartość pakietu o kolejne 2 naklejki z logo naklejane na zewnątrz. PYTANIE DO OSÓB KTÓRE WPŁACIŁY PIENIĄŻKI NA ZREALIZOWANIE NAKLEJEK: Czy ta oferta jest w porządku? Czy życzycie sobie wielokrotność pakietu naklejek w stosunku do wysokości składki czy wystarczy Wam jeden pakiet? Macie możliwość wyboru więc możecie zdecydować. A dla reszty.. Czy chcecie zdjęcia jak prezentują się te naklejki na szybach/innych elementach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi