dark_wolf Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja chciałbym zobaczyć, jak to się prezentuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mój wkład nie był zbyt duży więc, zrób tak żeby było dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Naklejki wyglądają tak: Wszystko zależy od kąta patrzenia, światła ale przede wszystkim, podłoża/tła. Najlepiej to wszystko będzie wyglądać na jasnym tle, wiadomo. Ale myślę, że tragedii nie ma. Naklejkę trzeba mocno przycisnąć czymś twardym (np. karta kredytowa?) owiniętym w gładką tkaninę, tak aby klej mocno przywarł do powierzchni, zniknie, jakby to powiedzieć, biała łuna pod naklejką :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 JJ., wszystko fajnie, tylko efekt psuje ta ramka. Trochę szkoda, że naklejka ma to tło, bo wyglądała by bez niego dużo lepiej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wyciąć na około i będzie git :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Swoop, wszystko zależy jak się patrzy. Ogólnie na szybie od wewnątrz ta naklejka jest bardzo dyskretna, bardziej byłaby widoczna na lakierze. Zrobiliśmy z chłopakami zrzutkę, pomysł naklejek zrealizowany, darczyńcy po długim weekendzie otrzymają co trzeba, reszta wedle uznania :) Swoją drogą jest zaskoczony brakiem zainteresowania. Jak nie będzie chętnych to.. JJ okleił cały Białystok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 1. JJ. - 20zł 2. fonnes - 25zł 3. brzozek - 20 zł 4. Michal88 - 10 zł 5.Art'ek - 15 zł 6. fireman_marcin - 10zł 7. Xeper - 20 zł oraz piotr320 Proszę na PM'kę dane do wysyłki naklejek :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dzienks Dzeju. Mam i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Do wszystkich doszło? :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 JJ bo mi umkło w między czasie, dzięki za naklejasy dojszły całe i zdrowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ok, mam nadzieję, że jesteście zadowoleni :u Przepraszam za zwłokę, miałem nawał zajęć :roll: Ktoś jeszcze reflektuje naklejasy? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Są jeszcze naklejki?i ile trzeba wplacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak, są jeszcze naklejki, cała masa 8-} Osobiście, własnoręcznie, rozcinam naklejki. Wcześniej pisałem o pakiecie za 5zł, który obejmował 5 kolorowych adresów forum i 2 naklejki z logo forum od wewnątrz. Jako, iż mamy również naklejki z logo na zewnątrz, rozszerzam zawartość pakietu o kolejne 2 naklejki z logo naklejane na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tak, są jeszcze naklejki, cała masa A będzie możliwa wysyłka do Norwegii :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Myślę, że nie będzie z tym problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Temat z naklejkami aktualny? :) Ja byłbym chętny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Oczywiście, wszystko nadal aktualne :u Pan sobie życzy PW? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Naklejki nadal aktualne :) ? CHĘTNY !! :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 mistasty i blaszczu, chcecie te naklejki? Do zgrywusa wysyłam PW z danymi do przelewu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jutro zrobię przelew :u PW Ci na razie napisać nie mogę, nie mam uprawień nawet do tego =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja też jestem chętny :u proszę priwa z danymi co i jak i za ile żebym babola nie walnoł na sam początek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 mi weź JJ. do Mielna :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 mi weź JJ. do Mielna :uTo dla mnie tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Obkleimy pół miasta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A Wy co dla mnie weźmiecie? =; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi