DawPi Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Oto mój najbardziej aktualny zestaw do prywatnego pucowania jednego autka. :) Większość rzeczy trzymam w domu, ale park maszynowy i większe rzeczy w garażu, które to pokażę w kolejnej odsłonie. Domowe pielesze: Jak widać brak paru rzeczy z garażu - myjki, wiaderek, szczotek, kolejnej porcji pędzelków i paru innych rzeczy. Te postaram się dodać w niedługim czasie. :) Pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 OMG, ja nie wiedziec ze Ty taki pro :P Heh, dokup jeszcze troche rzeczy w takim razie ze SV do skory i bedzie "prawie" pelny pakiet :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dużo markowych zestawów, nie szczypiesz się widzę :u ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 :o nazbierałeś tego trochę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 kosmetykami mógł byś obdarzyć kilka osób, a Ty masz je dla jednego autka..?? :o :o konkretnie podchodzisz do sprawy.. :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jest dobry Tar Remover to juz dobrze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Prickbort juz nie jest dobry? :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Prickbort juz nie jest dobry? :ymapplause:Oczywiscie ze jest i raczej zdania w tym temacie nie zmieniam , ale kolega wybral Sanesolva , ja tez wybieram Sanesolva ze wzgledow na cene :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Napisałem, że mam jeszcze trochę stuffu w garażu - tam mam 2l prickborta oraz dodatkowo 1l sanesolva i 1l ironXa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jest tego trochę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No nie wąsko... ale w tym "jednym aucie" to musisz mieć wieeelkie szyby jak Ci już tyle koncentratu Megsa poszło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ten Twój pacjent chyba nie ma na co narzekać... ;) Niezła kolekcja, I'm impressed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Łukasz, zakup grupowy. ;) Dzięki za wszystkie pozytywy. Myślę, że w końcu wyrobiłem sobie jako takie zdanie o kosmetykach i można zacząć je świadomie używać. Może tego nie widać po moich postach na forum, ale baardzo dużo się z DC nauczyłem, za co dziękuję wszystkim! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 a czy nie pora na jakiś mały odwyk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Pora pora i mój lekarz go zdecydowanie i bez ogródek stosuje. ;) Hehe, wiecie jak to jest, jak się szuka swojego zestawu, to trzeba trochę potestować i szukać szukać szukać.. Ja prawie wszystko 'znalazłem'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 dla jednego autka? :o yyyy tam pewnie całe osiedle obrabiasz i kumpli :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ooooo trochę tego masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Weż coś dokup bo na pełny jeden proces nie starczy :roll: :lol: Nie jestem tylko ja uzależniony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Cichać, powoli się leczę. ;) Najgorsze jest to, że z jednego produktu kosztem innego. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi