aga Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ze względu na to, iż niekulturalnie zaczęłam rozmowy na forum bez uprzedniego przywitania się - reflektuję się i witam wszystkich. ;) Zainspirowana przez znajomego z rodzinnego miasta zawitałam na forum i nie żałuję ;) Na razie planuję oddać autko w ręce specjalisty ale może jak znajdę czas to sama się za to zabiorę ;D Jeżdżę audi a5 - myślę, że to autko wymaga specjalnego traktowania, a ja bezczelna je zaniedbuję :( Pozdrawiam! Aga. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witamy serdecznie płeć piękną! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witaj! Bardzo się cieszę że zasilisz skromne póki co grono pań dbających o swoje autka. Pisz, pytaj służymy radą i poprawianiem nastroju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jeżdżę audi a5 - myślę, że to autko wymaga specjalnego traktowania, a ja bezczelna je zaniedbuję :( Pozdrawiam! Aga. ;) Kobiety juz tak maja wiec nie masz sie czego wstydzic Tu a normalni wariaci :lol: Ach bym zapomnial nasz JJ prowadzi statystyki wiec potrzebne sa dla niego info Wymiary, rozmiary, kolor oczu,wlosow i stan cywilny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A5 bardzo fajne autko, witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wymiary, rozmiary, kolor oczu,wlosow i stan cywilny Prze goście, normalnie gorsi odemnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witamy ;) Audi A5, dobry wybór :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wymiary, rozmiary, kolor oczu,wlosow i stan cywilny :lol: o to to to ... czekamy :-B I witamy na forum ... :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mi tam wystarczy zdjęcie poglądowe. ;) Witamy! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Powitać u normalnych inaczej :lol: :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Cześć Aga, A skąd jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witaj. A skąd jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No cześć... 8-) 8-) Na forum pełnie funkcję mającą za zadanie zaspokoić użytkowniczki będące częścią zwariowanej rodzinki DC, jeśli coś będzie nie tak - zgłoś się do mnie :ymcowboy: A w międzyczasie, w kwestiach formalnych: Wymiary, rozmiary, kolor oczu,wlosow i stan cywilnyOraz: zdjęcie poglądowe:mrgreen: 8-} Obym nie wystraszył :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na forum pełnie funkcję mającą za zadanie zaspokoić użytkowniczki =)) sory nie moglem sie powstrzymac, a tak na marginesie to witamy kolejna forumowiczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam koleżankę :) ! Dodam, że najlepsze zdjęcia poglądowe to te robione nad morzem... ;) Ale nad jeziorem, obok basenu itp. też się liczą :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no i wystraszyliście Age ... [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witamy na forum ! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Cześć Aga, A skąd jesteś??? Jaworzno (śląskie) A5 bardzo fajne autko, witamy ;);) zgadzam się w stu procentach ;) Mi tam wystarczy zdjęcie poglądowe. ;)może kiedyś ;D Obym nie wystraszył :D :lol:ja do strachliwych nie należę ; )) Witam koleżankę :) ! Dodam, że najlepsze zdjęcia poglądowe to te robione nad morzem... ;) Ale nad jeziorem, obok basenu itp. też się liczą :roll: . podstępne. ale to się nie sprawdza w moim przypadku ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 oo jaworzno- bliziutko ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Oj Pany, Pany :lol: WITAMY ! :ymparty: :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 To ja może powitam koleżankę w imieniu płci pięknej, której tutaj jak na lekarstwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 imieniu płci pięknej, której tutaj jak na lekarstwo :DViola, żeby tyle pań był ona KA to...... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi