LOKO Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć! Wita Was Piotrek :) Mieszkam w Szczawie (małopolska), a wożę się aktualnie dwoma autkami: Fiestą XR2i z 90' (1.6 110KM) i A4 B5 QUATTRO sedan 97' (2.8 V6 30v 193KM). Motoryzacja to mój konik który zajmuje prawie każdą wolną chwilę (i złotówkę...) :)) Do niedawna hobbystycznie przeglądałem KA :roll: ale teraz mam zamiar się zadomowić tutaj i rozwijać swoją wiedzę i umiejętności w kwestii dopieszczania moich dwóch ulubieńców :u Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj!!! LOKO, koko tu jest spoko :lol: :lol: :lol: Widzę że lubisz benzynę i trochę mocy pod nóżką :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 LOKO, koko tu jest spoko ...EURO spoko :lol: Witamy na forum :ymhug: Jeszcze niedawno A4 z takim właśnie silniczkiem szukałem ale większość były niestety padliny :) Dawaj zdjęcia samochodów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj!!! LOKO, koko tu jest spoko :lol: :lol: :lol: Widzę że lubisz benzynę i trochę mocy pod nóżką :u Haha ;) Popieram! I tak w ogóle to witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Powitać :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć Piotrze, witamy w zwariowanej rodzince (co dało się już zauważyć ;)) ) :ymhug: Mam nadzieję, że tutaj znajdziesz to, czego potrzebujesz i zostaniesz z Nami na dłużej :u Pochwal się tymi cudami na czterech kołach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć Piotrze, witamy w zwariowanej rodzince (co dało się już zauważyć ;)) ) :ymhug: Mam nadzieję, że tutaj znajdziesz to, czego potrzebujesz i zostaniesz z Nami na dłużej :u Pochwal się tymi cudami na czterech kołach :) Lubię zwariowane klimaty więc... :u Cuda...? Do tego im raczej daleko... ale może z czasem :f Jak tylko znajdę więcej wolnego czasu to wrzucę jakieś foto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Spoko LOKO :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam z Krakowa! Zawsze to bliżej niż dalej :u Pochwal się autkami, bo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pochwal się autkami Ja już widziałem jedno :-o Ale ciekaw jestem Forda :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja już widziałem jedno :-oCzyli "ładny"? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ale kto? =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Niemiec... Audi znaczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi