minetoo Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Mam..... ....pamięć fotograficzną :lol: JJ mistrz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Aaaa to takie klocki z tym autem i właścicielką. Ciekawe czy Piotrek ma tak krótkie terminy czy przeważyły 'pewne' względy. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie wiem czy to tylko na zdjęciu tak wyszło tutaj: http://imageshack.us/f/341/090520121762.jpg/ ale pedał sprzęgła ( z lewej strony, tam gdzie te "kratki") chyba nie został doczyszczony. Druga sprawa tutaj: http://imageshack.us/photo/my-images/842/090520121768.jpg/ ten materiał wyścielony w środku był wyczyszczony czy tylko odkurzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 łukasz istotnie w użebrowaniu sprzęgła coś może tkwić :oops: Co do floku w schowku jest tak nie trwały że musi mu wystarczyć tylko dokładne odkurzenie co też uczyniłem. Ogólnie z flokiem jest kłopot... Dawid ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki za odpowiedzi co do VooDoo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 już nie wytykajcie tak niedoróbek bo koledzy z I.P.A. :ymbringiton: wpadną i co wtedy "amator" minetoo będzie nam wrzucał ? yyy czy przy twoich pracach można coś innego powiedzieć oprócz dobra robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wytykanie skazane :u czy przy twoich pracach można coś innego powiedzieć oprócz dobra robota Tak. Nuda... :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio990 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1. Co to jest z tym niebieskim zakończeniem http://imageshack.us/photo/my-images/28/090520121738.jpg/ ?? 2. Dlaczego nie powinno się stosować dressingu na pedały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ad1 To jest mikro ssawka do odkurzacza sucho/mokro Ad2 ponoć są śliskie....nigdy nie zauważyłem. Brudne buty w zimie też są śliskie.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 quadrifoglio990, ad 1 - mała ssawka do odkurzacza. Bodajże z lidla. ad 2 - bo się mogą ślizgać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dawid :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 O, nie widziałem Twojego wpisu. Zapomniałem, że Ty myjesz auta z aparatem na szyji, laptopem na kolanach i pędzelkiem w ręku. :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio990 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 O, nie widziałem Twojego wpisuNie mogłeś widzieć bo pisaliście w tym samym czasie :D Dzięki za odpowiedź :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To tyle co można powiedzieć nudaaa :u ale auto i wnętrze fajne, chociaż większa felga by się nadała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ale auto i wnętrze fajne, chociaż większa felga by się nadała ;) Większa felga byłaby niekomfortowa. Auto już jest twarde, dodatkowo chodzi na runflat'ach, więc wsadzenie tam 18'' odpada. Chociaż nie przeczę, że wizualnie wyglądałoby to dużo lepiej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 nooo powiem wam że na żywo audi lepiej jak z salonu, wpadłem do Piotra na chwile z gadżetem który tu widać i urzekłko mnie jak dokładnie jest wyprowadzony ten środek - a zapach w środku, nie da się opisać ;) Widzę że tablice poszły w ruch :mrgreen: Spoko, zaraz wpadnie coś innego z VAGA - nie Audi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Audi i efekt super... ale kto ma do sprzedania znaczek Audi? Inne chyba nie wjeżdzają za płot :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Inne chyba nie wjeżdzają za płot :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi