minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Róbcie coś! :lol: Ostatnio przynudzam jakimiś Audi ciągle to tym razem coś innego ;) Witam jestem smutna kropka...bardzo smutna :cry: Dawno nie myte chyba.... Pełno osadu z drzew i wydajemi się że to nie ad.2012 :lol: Zaczynamy od wnęk które wyglądają jak by auto z jeziora wyjął Potem asfalt Mieszanka unicestwiająca mode on Opony i felgi aby były czarne myte dwa razy :o Uszczelki jeszcze troszkę i zakwitną Któreś tam karcherowanie Glinka po ćwiartce maski....ćwiartce nie połowie Po wypracowaniu Cherry na DA coś zaczęło się dziać Aby było tak na dłużej Po spolerowaniu swoje dostały opony i wszelkie gumki i plasticzki a że trwało to chwilęto auto zdążyło się zakurzyć. Pomógł Wypociny.... W sumie nie widać różnicy od tego nie? Dalej wieje nudą? To poczekajcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jak na same cherry i nattys-a efekt super :-) Szkoda ,że bez korekty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja prywatnie to bym wszystko targał, niestety czasem trzeba iść na kompromis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ile zajęła Ci praca przy tym Punciaku? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 5 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dlaczego mam wrazenie, ze na ostatnim zdjeciu kropek wygląda jak przed myciem? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Bo ostatnie zdjęcie jest z przed mycia :D Scrollujemy opisów nie czytamy 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Faktycznie kurde... :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Takiego syfa w 5 godzinek. Zapitalacie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Szybko ;) Trzeba naliczyć karę za większe zużycie glinki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Podobają mi się takie szybkie projekciki :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Zapitalacie Panie :D Trzeba naliczyć karę za większe zużycie glinkiSpoko, jest tego a tak pół kilo ;) Podobają mi się takie szybkie projekcikiWolałbym korektę ale...i tak coś tam się świci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 sory moze sie czepiam ale nie boisz sie tak z obraczka na palcu cos robic przy lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Z g...a bata nie ukręci.Podoba mi się.Można gdzieś kupić tego Nattys Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 sory moze sie czepiam ale nie boisz sie tak z obraczka na palcu cos robic przy lakierze?Pytało już wielu i nie tylko tu. Nie nie boję się tak samo jak nie plastikowych pędzelków i płukania wnęk karcherem :) Obrączka zejdzie ale z całym palcem niestety... Można gdzieś kupić tego Nattys Red Proszę http://www.crystaldetail.pl/121-poorboy-s-natty-s-paste-wax-red.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Swoja drogą, to masz taki przerób że chyba chcesz sobie zrobić wczasy w Mielnie tu: http://www.royalpark.pl/index.php?jezyk=pl&strona=galeria_zdjecia :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie nie ja już wybrałem miejsce na ewentualne wczasy pierwsze od 15 lat...... Taki tam "Wypoczynek nad morzem'" ;) Tylko kiedy Panie kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jakiego pada użyłeś do Cherry Glaze? Jak Ci się podoba LT? Zdradź tajemnice swojej prędkości Yoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jakiego pada użyłeś do Cherry Glaze?Żółty 3m Jak Ci się podoba LT?The best :u :u :u Zdradź tajemnice swojej prędkości Yoda.W moich żyłach płynie IPA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Fajna praca Piotrze, sam wiem, że przeważnie klient nie ma kasy na korektę, a takie odświeżanie to już coś. Ale powiem Ci szczerze, że ostatnio robiłem też Punto mojej szwagierki. I powiem Ci szczerze, że ten Twój to czyścioch. Szkoda, że fotek nie zrobiłem. Dodatkowo musiałem światełka spolerować, bo zaszły. Efekt końcowy: Tak oto wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Obrączka zejdzie ale z całym palcem niestety...Łooo rzesz ....to przej....ne masz Bracie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No co Ty. Są takie co lubią zaobrączkowanych...wiesz smaczek ryzyka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi