Administrator nox Opublikowano 3 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Wszystkich :) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 W końcu :D Cześć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nareszcie szefie nie bede sam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Wszystkich :) Jestem znany paru osobom osobiście ale na forach o tematyce kosmetyki aut się nie udzielałem :) Siedzę w warsztacie i praktykuję kosmetykę aut :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Wszystkich :) Jestem znany paru osobom osobiście ale na forach o tematyce kosmetyki aut się nie udzielałem :) Siedzę w warsztacie i praktykuję kosmetykę aut :PTomeczku milo cie powitac wsrod nas.Zapewne jestes takim amatorem jak i ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To Ty wysyłałeś próbki od sebby? Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To Ty wysyłałeś próbki od sebby? Witaj :D tak to ja :) Witaj Zapewne jestes takim amatorem jak i ja? tak tak ... czasami mi się uda czegoś nie zepsuć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Noxika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi