minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Hello! Nareszcie trafiło mi się coś innego jak Audi i to z nawiązką bo auto więcej niż ciekawe. Auto wypolerował lakiernik... No to do roboty :) Prace zajęły mi 36 godzin. Na tapetę poszła komora silnika, korekta i wnętrze. Co do korekty, wszystko mocno przycięte futrem i wyprowadzone w miarę możliwości. Wszystko poniżej na kilku fotkach :) Engine bay: Wygłuszenie zostało wyprane a reszta tradycyjnie .... Po oczyszczeniu wszystko osuszone dmuchawką Mycie: Korekta: Mistrz! Po korekcie umyłem: I Zestaw Z zwieńczony Glasurem ;) W między czasie poprawiłem kilka takich baboli: Wnętrze: Ostatni rzut oka na zewnątrz.... Wyprowadzenie na zewnątrz, na szczęście jest słonecznie, i można pooglądać: :) Dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No comment :u Co to za motor ten R32 bo się nie znam :oops: Opony wyglądają tak jakby miały za małą szerokość w stosunku do felg, ale pewnie znów się nie znam :oops: Panie!!! a ile on wyciąga??? :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Co to za motor ten R32 bo się nie znam3.2 z DSG Opony wyglądają tak jakby miały za małą szerokość w stosunku do felg, ale pewnie znów się nie znam German style :u Panie!!! a ile on wyciąga??? 3 dupeczki na godzinę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No majster Yoda git majonez kuffa mać Serduszko w aucie zacne :u 240KM czy już zmodzone na więcej? Mirek taka podobno teraz moda ;) Tutaj popatrz: http://www.tyrestretch.com/index.php Minetoo bądź pierwszym i zrób poradnik z mycia silnika ;) O ile diesla lałem wodą to benzynę jakoś nie mogę się przemóc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Poradnik obiecałem Dżejowi :oops: Ociągam sie ale zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Sporo teraz widać takich felg, ale nie mam pojęcia jak to się trzyma :D Przy każdym czyszczeniu silnika zazdroszczę 'śmiałości', kolega mar_1981 mnie ubiegł w komentarzu ;) Ogólnie teraz nie będę się bał wrzucić foto z mycia nadkoli przy korekcie, bo tak samo robiłem (ze skręconymi kołami), i uważam że na ogólne potrzeby jest jak najbardziej ok ;) Lakier zacnie wyszedł. A, co dałeś na plastiki w silniku, bo ciekawie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Na motorze na zmianę 303 i jeszcze coś....tajemnicze coś ;) Jak felg nie można zdjąć z różnych przyczyn to skręcanie pozostaje :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Męski naciąg i bardzo ładny wzór felg w tym Golfie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przejechałeś się? :) Bo ja tez kiedyś takiego czarnucha miałem. I nie mogłem się oprzeć. A wydechy to już jest w ogóle jakiś kosmos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przejechałeś się?Chętnie ale...nieswoim [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Łoo tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jak minetoo coś wypieści, to nie ma c**** we wsi :lol: Robota widać hi fi profi :u Z czystej ciekawości - końcówki wydechu zajechane były? :) wydechyte dźwięki...nie da się ich nie lubić 8-) Lare ciągle śmiga jak nowy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 końcówki wydechu zajechane były?A jak :D Lare ciągle śmiga jak nowy? Oby tak dalej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kordek84 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przejechałeś się? Bo ja tez kiedyś takiego czarnucha miałem. I nie mogłem się oprzeć. A wydechy to już jest w ogóle jakiś kosmos chyba nawet wiem którym, Piotrka z Bełchatowa ? Chętnie ale...nieswoim na fotel pasażera zapraszam :) co do samego auta, jeszcze delikatnie pójdzie w dół i będzie szerszy :) minetoo fotorelacja git - czarny bezpieczny w garażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 delikatnie pójdzie w dół i będzie szerszyDobre plany :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Fajne auto i dobrze wyszło :u Kilka środków do skóry się w Twoich relacjach przewinęło i co powiesz o zestawie Lexola? Bo cenę ma przyzwoitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nice Job :u A po robocie we "wrzosie" sie skonczylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Gdyby nie kawałek ręki to pomyślałbym, że to zdjęcie otoczenia, a nie odbicia lakieru : O Kozacka praca, szkoda, że nie manual ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 minetoo chłopie ty to masz zdrowie, u ciebie to te fury same sie chyba robią a ty tylko do fot pozujesz ;) :u i tym razem nie "amatorze" a "hurtowniku" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Cieszę się że moje wypociny się podobają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 o Panie co za naciąg ! :shock: Sam motor to mistrzostwo prócz R36 :D ładnie odżyła Rrrrrrrka inaczej chyba być nie mogło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 jest takie powiedzenie że "za eRRkę oddałbym nerkę", a czy przypadkiem na kilku fotach nie było widac korka od oleju i od plynu chlodzacego z jakiejs audicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 jest takie powiedzenie że "za eRRkę oddałbym nerkę", a czy przypadkiem na kilku fotach nie było widac korka od oleju i od plynu chlodzacego z jakiejs audicy???Podobny do korka od R8 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Bo korki są z R8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Minetoo robota jak zawsze lux, przy takim samochodzie z chęcią coś się robi :D Podpisuję się pod proźbą o wydanie werdyktu na temat kilku środków do skóry, który zestaw uważasz za najlepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi