minetoo Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 który zestaw uważasz za najlepszy?? Zależy do czego. Na auta "normalnie" brudne Lexol bije na głowę Gliptone'a poprzez łatwiejszą aplikację cleanera. Ale tak jak pisałem już nie raz na "dziady" nie znajduje zastosowania i trzeba sięgać po coś co ponoć niedługo będzie w PL w oficjalniej sprzedaży :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 czekałem na relację e.:Rki Konrada B-) Piotrek szacun ^:)^ tchnąłeś w erkę nowe życie, auto użytkowane weekendowo więc efekt pewnie będzie na długi czas :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No co tu pisać :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Wiesz co z czym się je :u Profi robota :u Muszę kiedyś na żywo obadać twoje prace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Muszę kiedyś na żywo obadać twoje prace :-ss ;) staram się ale jeszcze duuuużo nauki mnie czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 to twój pacjent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ano nie da się ukryć... Pewnie żeś swirla znalazł :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Piotr, pięknie :u Zastanawia mnie ta fotka: A dokładnie nie wytarta pasta - problemy z lakierem ? Czekałeś aż przeschnie ? Bo tak jakoś dziwnie wygląda pasta na panelu. Czy po prostu nie wytarłeś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Wytarłem i przemyłem tylko kawałek do zdjęcia. W zasadzie co kawałek tak robię co by widzieć co się dzieje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Pewnie o tasme zachaczyl i klej po aucie rozprowadzil :lol: No ale skoro amator to sie zdarza =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 G3 na sucho. na bank ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak german stylu nie lubie tak golf fajowy :) Robota też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Praca pierwsza liga! Koła okropne. Strasznie mi się nie podoba ten styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian169a Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 znam auto z innego forum i oglądałem też live na zlocie w nysie i powiem ze mega robota:) a co do stylu to cult i german wymiataja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi