myszakr Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 teraz zabieram się za produkcje filmową możesam bedziesz krecil? ehh nagralbym cos dobrego :D ale nie te okolice :( sam sam, aparatem który ma filmy HD i bez możliwości zooma - ale da radę ;) trzeba pokombinować trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 zbuduj sobie slider i dawaj z filmem :D zoom w sumie nie jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Fajna praca , relacja no i na deser delma extra :u . Ubrał bym ją w OZ 17cali szprychową w czarnej perle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ucinam wszelkie spekulacje co do krwawienia IronX W Łodzi dowiodłem że krwawi na elemencie po całkowitym wecie w wykonaniu Patrizio. Starczy :f EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A ja bym ten temat gdzies rozwina...wedlug mnie jakies "magia" w tym jest. Tez probowalem na rozna sposoby i zawsze krwawi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Auto wróciło z imprezy: Całe w żywicy, asfalcie - normalnie załamany jestem. Najlepsze jest że 300km przejechałem bez hamulców - padło mi serwo :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 poka poka :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi