falon Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dwa dni zabawy nad wnętrzem mojego Fix It Agein Tomorrow :lol: Użyty staf: Henry i Santoemma Tersus jako ekstrakcja, Prespray i do bonetowania podsufitki i boczków. Tardis G101 10:1 i 4:1 Autobrite Citrus Wash 4:1 Autobrite Acid Wheel Cleaner 1:1 Meguiars Hyper Dressing 2:1 Meguiars Glass Cleaner Siedzenia zdemontowane Tardis w akcji Efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Nice Job... Ale jak auto matowales to kierownice nie z tej strony wlozyles...popraw to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Nice Job... Ale jak auto matowales to kierownice nie z tej strony wlozyles...popraw to :lol: a wiesz że dobre 10 sec. myślałem o co Ci chodzi z tą kierownicą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Nooo....i co poprawiles? :lol: P.S. gdzie to auto robiles? UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Irlandia, tu mieszkam od 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ładnie ;) Jak tam Tersus sobie poradził jako prespray? Używałeś 101? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 A Henry jak sie spisuje? czesto o nim slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 tak 101, ja go chwalę, wyczyścił zajechane siedzenia co możesz zobaczyć w mojej relacji z czyszczenia Mazdy, w moim autku za bardzo się nie napracował bo siedzenia kilka miesięcy temu były prane wynajętym puzzi 100, ale bagażnik jak widzisz doprał z lekkim szorowaniem szczotką ale to normalne, prespray trzeba wetrzeć. henry daje czadu, nie porównam do innego profesjonalnego sprzętu ale henry w moim mniemaniu jest :u stilo ma podłogę strasznie zmechaconą i ciężko odkurzyć głęboko wciśnięte trawy i piach, jak może na zdjęciach zauważyłeś nadal coś tam siedzi, ale nie sugeruj się tym, taki huj..wy dywan, ale szybkie tarcie sama końcówką ładnie mi wyciągało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ok Henry malo kosztuje a pozatym to tornadorem wnetrza robie...ale czasem cos co wciaga by sie przydalo. Na santoemma to szkoda wydac. A dywaniki od fiata to ja dobrze znam...te i francuzkie to bardzo ekonmiczne w wykonaniu i zle sie czysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 tak 101, ja go chwalę, wyczyścił zajechane siedzenia co możesz zobaczyć w mojej relacji z czyszczenia Mazdy Looknąłem tam, i 'Jako prespray poszły dwa litry z PR-951 Enzyme Prespray' :) Sorry za OT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 o faktycznie, przecież mam dwa prespraye, oba dobre w takim razie :lol: czasami widać jak pr101 rozpuszcza drobny ale widoczny brud zaraz po natrysku bez wcierania, brud znika w oczach, potem tylko wyciągnąć. s.martino tylko henry to tylko na sucho, typowy do odkurzania. tornadorem to dywanów i siedzeń nie wyczyści, co najwyżej odświeży, pewnie dobry przed odsysaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 s.martino a jak sobie tornator radzi z takim miejscem i brudem? ps. santoemma wiadomo do domu to za drogi ale georga możesz mieć za około 1000zł z przesyłką z UK tutaj masz £207.67 z wysyłką do PL http://www.cleanstore.co.uk/products/Product.asp?ID=206 i masz odkurzanie i pranie w jednym. Jedno tylko ale, żeby zrealizować gwarancję to musisz im wysłać na własny koszt. Notatka moderatora Proszę nauczyć się w końcu używać komendy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tornador radzi sobie bardzo dobrze, jedyny problem to dobry kompresor musi buc, bo tornador to ok 270lt/min A czym sie rozni ten: http://www.cleanstore.co.uk/products/Product.asp?ID=3322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 ten tańszy co podałeś nie ma akcesorii do suchego odkurzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi