AndrU Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Hej Mam problem z moim pistoletem do myjki mianowicie po włożeniu lancy vario power do pistoletu i po naciśnięciu spustu, na łączeniu kapie woda i to tak solidnie choć ciśnienie z dyszy jest dobre. Chciałem rozebrać pistolet ale oprócz śrubek są też plastikowe nity. Czytałem że serwis tego nie naprawia i zaleca się kupić nowy. Ma ktoś jakiegoś znajomego serwisanta myjek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Szczelił oring wymienisz i przestanie lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No ale jak ten pistolet rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Oring powinien być na łączeniu(leje tak jak pokazujesz na zdjęciu w miejscu wtyku?).Musisz zlokalizować oring.Jak go nie widać po rozkręceniu i wyjęciu lancy z pistoletu to dzwoń do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi