janeczek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Starałem się ułożyć wszystko tematycznie B-) Cały czas coś się zmienia, na obecną chwile mój arsenał z grubsza wygląda tak: Szampony: Klinery: LSP: QD: - zielny to PB spray&gloss - oczojebny to FK 425 Glinki i poślizg: Wnętrze: Szyby, opony, uszczelki: Fibry, pady, aplikatory, rękawice: Pasty polerskie: Szpargały: Litrówki różne: Pięciolitrówki: - nieopisany baniak to Bilberry Zapasówki, okulary i stopery: Chemia do prania: Maszyny i urządzenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bardzo, ale to bardzo porządna kolekcja :u Wygląda na to, że same przemyślane zakupy :ymapplause: To kiedy na jakąś relacje możemy liczyć? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No właśnie tutaj jest problem bo jak zabieram się do pracy to przeważnie mam mało czasu i nie chce mi się ganiać z aparatem. Jednak mam nadzieję, że coś niebawem wrzucę. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dobrze, bardzo dobrze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Grubo :D mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jest dobrze...metabo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bardzo, ale to bardzo porządna kolekcja :u Wygląda na to, że same przemyślane zakupy :ymapplause: Dosłownie to samo mi na myśl przyszło, przeglądając kolejne zdjęcia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chyba wszystkim to przyszło do głowy, bez zbędnych pierdół, same potrzebne rzeczy, super kolekcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ładny zbiór. Co możesz powiedzieć ciekawego o WOLFGANG Deep Gloss Paint Sealant ? Warty tej ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wstyd sie przyznać ale nakładałem go w zeszłym roku i nie pamiętam jak się zachowywał na lakierze :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Bardzo ładna kolekcja :u Tylko tak, ten drugi Clearkote to jest akurat LSP - Yellow Moose Wax :) I proszę, pisz CLEANER a nie KLINER ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wstyd sie przyznać ale nakładałem go w zeszłym roku i nie pamiętam jak się zachowywał na lakierze :oops: spoko, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Tylko tak, ten drugi Clearkote to jest akurat LSP - Yellow Moose Wax :)ClearKote Yellow Cream :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cisza zapanowała w tym dziale :f Colli z wygnania wrócił na swoje miejsce, już prawie go sprzedałem, a to taki dobry wosk. Szampony do mycia, tam gdzie mi szkoda tych lepszych. Fibry Eurow, szczotka do felg od Temachem, w tej cenie rewelacja- polecam! Kiedy ja się wyrobie z testowaniem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dawno nic nie wrzucałem do tego tematu. Kilka rzeczy sprzedałem, na ich miejsce pojawiły się nowe :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Niezła dostawa, dobrze się bawisz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzisiaj zamówiłem rzeczy które są mi niepotrzebne :lol: Były w dobrych pieniądzach, paczkomat za 0zł, więc się skusiłem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 O shiny garaz opowiadaj, bo reszte to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 miałem strawberry car shampoo i z plusów to byłoby -opakowanie i to by było na tyle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 miałem strawberry car shampoo i z plusów to byłoby -opakowanie i to by było na tyle :u No to super plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 też tak uważam,dlatego szybko się tego pozbylem,jeszcze muszę się piany od nich pozbyć i dziękuję ślicznie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A ja gdzies w miare pozytywnw opinie czytalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 no niestety ja takiego odczucia nie mam,ale może ktoś inny pozytywami będzie rzucał :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja gdzieś opisywałem, mam 5l baniak i nie narzekam, często myje, proporcje na oko i daje rade,do tego cena dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Truskawka (na razie tylko tego używałem) od Shiny Garage to bardzo przyzwoity szampon, ale nie w proporcjach które podaje producent. Wlałem 30ml/10L i nie zachwycił mnie śliskością ani pianą. Kolejne mycie i 50ml/12L wody, dopiero takie stężenie pokazało pazur. Śliskość i piana na poziomie znanych i cenionych szamponów, zapach delikatny lekko chemiczny ale przyjemny, domywanie ma tutaj mniejsze znaczenie bo jak auto jest bardzo uświnione to w pierwszej kolejności piana załatwia dziada :) Ja polecam ten szampon :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi