mx_nowicki Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Testowaliśmy kilka produktów Shiny Garage i uważamy, że na tej półce cenowej to są dobre produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przygodę z kosmetykami uważam za zakończoną . Teraz kupię tylko to co mi się skończy/zepsuje (pady, pasty polerskie, piana etc) nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przygodę z kosmetykami uważam za zakończoną . Teraz kupię tylko to co mi się skończy/zepsujeNie dasz rady :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Rzuciłem fajki na rzecz kosmetyków, teraz muszę się znowu przerzucić na cos innego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 janeczek łap się za snickersa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dzisiaj myłem przy użyciu pomarańczy od ShinyGarage i brakowało mi piany. Zrobiłem takie proporcje jak w przypadku truskawki, dolałem później jeszcze trochę i jakoś ciągle mi coś nie pasowało. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi