minetoo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hello. Tym razem przedstawiam Wam Audi... =)) Tak poważnie to pewnie Ci którzy zaglądali na "inne forum" wiedzą że ten egzemplarz jest przez minetoo doglądany cyklicznie. Tzn właściciel myje,dba, woskuje, rysuje a minetoo poleruje swirle :lol: Autko przyjechało: Zaczynam jak zwykle od wnęk i innych szpar gdzie brud się czai w ukryciu ;) Smoła z felg precz! Coś tam się myje... O i następny Szmaciane nadkola...I'm lovi'n it :twisted: Coś się dzieje.... I kolejny kropek out! Reszta auta, tar i pianki w akcji Ja i mój pędzelek :lol: No tak.....a pełna korekta była jakoś w listopadzie 8-| LSP które na to pójdzie wymaga zmycia tego co nałożyłem LSP...opis w odpowiednim dziale ;) Na zewnątrz leje a ja głaszczę dalej Słonce wyszło jak na zamowienie :D I tak to wyszło. Jestem pewien że kolejne kasowanie swirli i innych baboli mam zapewnione na jesień. Tym czasem ze względu na LSP będę go doglądał częściej. Coś się tam świeci jako tako... Dzieki za obejrzenie "chmur w masce" i "mojego pędzelka" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 poprosze relacje z tego niebieskiego co stalo z tylu :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czego używałeś do mycia felg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 poprosze relacje z tego niebieskiego co stalo z tyluWłaścicel Suburubu czai się już kilka miechów na małe co nie co więc...jak coś to będzie :u Czego używałeś do mycia felg ?M.in. Nilsen i Sanesolv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 :u i w tle widać kolejne ... A ... =)) =)) bez kitu coś z dilerem Audi kręcisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Fajnie że w końcu jakieś inne auto ... Minetoo czego używasz do usuwania smoły ? i gdzie znajdę ten opis produktu LSP ? Hmm i co zrobiłeś z rysami ? korekta czy je czymś wypełniłeś ? a tak po za tym do dobrze umyte auto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wieliczka miastem partnerskim Iglostadt =)) Fajnie że w końcu jakieś inne auto ... :lol: Minetoo czego używasz do usuwania smoły ?Sanesolv/Procbort Wcześniej Decabit...teraz SNB :u i gdzie znajdę ten opis produktu LSP ?Daj mi chwilkę kończę opis :f Hmm i co zrobiłeś z rysami ? korekta czy je czymś wypełniłeś ?Wyrównanie powierzchni finshem. Nic nie mogłem wypełnić, wyraźnie napisałem że ze względu na wymagania LSP powierzchnia została odtłuszczona. Scrollujeszz obrażam się :-B a tak po za tym do dobrze umyte auto :-? ....... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Kolejne OOOO :P Dobrze wyszło :u Powiedz mi, czy zawsze do pianowania używasz Glorii ? Te pędzelki z VP trochę rysują, przynajmniej u mnie... :oops: I czemu nie nosisz rękawiczek !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Szynka, Glorii używam jak robię albo na drugiej hali gdzie PA nie ma gdzie zapiąć albo przed halą. Rękawiczek nie noszę nigdy ale to nigdy. A pędzle żadne nie rysują jak się ich z głową używa. Jak mi jeszcze raz ktoś napisze że pędzle rysują zrobię poradnik jak pędzli używać :lol: Proszę nie...nie mam kiedy a mam jeszcze tutorial z mycia silnika zaległy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 To tylko przejechałeś finishem ? hmm w słońcu wygląda jak by lakier był w bd stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 otóż jest dobrze ale nie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 poradnik jak pędzli używaćBierzesz 2 dni wolnego i siekasz 2 poradniki. Albo ban. Pieścić się nie będziemy :lol: :evil: Coś kiepsko ten właściciel dba jak rysy po finiszowej paście nie schodzą :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na mnie wrażenie zrobiło zdjęcie wnętrza felgi na koniec, tak chyba oddaje jak zostało zrobione autko ;) Fajne autko, ale to chyba głównie zasługa Twojej pracy ;) A tymczasem z ciekawością przechodzę do tematu o LSP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nice Job :u OT tak mnie ten "wrzos" zastanawia...ja juz to gdzies widzialem tylko skojarzyc nie moge. Chyb sie do ciebie przejade, bo mi to spac nie pozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dobre kotlety i Carslberga lanego mają. Wpadaj bracie czym chata bogata :lol: IPA będzie się lała strumieniami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Pitrek powarznie mowie ze ja skads to znam....a w Wieliczce tylko raz bylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No pewnie widziałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 widzę,że Audi rocznik "99 :) dobre lata ;) teraz już nie robią tak dobrych aut jak to było niegdyś ... wg mnie po roku 2004 zaczęło coś się psuć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Coś w tym jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi