Skocz do zawartości

Waxoyl

minetoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dobra małe odświeżenie tematu ;)

Tydzień temu (dokładnie 14.06.2012) był u mnie przedstawiciel z Waxoyl, ma masce nałożył trzy produkty, oczywiście dobrze przygotowując maskę tzn. glinka + małe odświeżenie lakieru. Pierwszy produkt to była pasta tzw.Waxoyl one step, zabezpiecza ona podobno na około 3 miesiące, następny produkt to Waxoyl wosk syntetyczny z 90% carnaubą ... i trzeci produkt to Waxoyl 100 PLUS ochrona do 3 lat ;)

Maska została podzielona na połowę i wszystkie trzy rzeczy zostały nałożone po lewej stronie maski, od góry One Step, od lewej po środku wosk 90% i po lewej na dole 100 PLUS, żeby nie zostawiać prawej strony maski ,,gołej`` podzieliłem ją na pól tym razem pionowo i od lewej jest X ;) który ma niby zabezpieczyć lakier do 6 miesięcy, a po prawej Last touch Megsa.

Nie mam niestety zdjęć z aplikacji, ale mam filmik jak to wygląda po tygodniu :

cOfrdE_9W5w

Qrde próbuję na każdy sposób wkleić film, ale mi nie wychodzi jak możecie to poprawcie.

I jeszcze jeden filmik

xskXkdoByag

Widać wyraźnie że wszystkie produkty jeszcze siedzą, ale tajemniczy X jest nr.1 ;)

Mam jeszcze zdjęcia z tajemniczego X

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Temat będę oczywiście odświeżać przez najbliższe 3 lata ... ;) myślę że raz w tygodniu.

A zapomniałem jeszcze napisać że prawa połowa maski nie jest przygotowana w żaden sposób ...

Arek,

A kiedy uchylisz rąbka tajemnicy odnośnie tego tajemniczego X

Na filmikach i zdjęciach wygląda zachęcająco 8-)

edit: W sumie Jędruś później będzie miał co robić...żeby się nie nudził :lol:

Tym razem to ja poprawiłem - żeby nie było że nic nie robię :lol: