fonnes Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No słabo, co tu dużo gadać, słabo :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to nieźle zaszalał gorzej niż jakiś weekendowy natural :lol: Sjake miał racje pisząc szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kurcze szybko zdechł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Reklamacja, gwarancja była na trzy lata ;) (Wiem, temat poruszany, no ale mnie to najbardziej w tym środku zastanawiało ;) ) Tak sobie jeszcze tylko wyobraziłem 'Co jest k...?' :D No ale słabo w takim razie, szkoda, bo środek ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Umarł w butach :-q Pogoda nie była zła więc warunki miał niezłe. A właściciel nie mył gdzieś na myjni na której mogliby użyć jakiejś mocnej chemii? Jak nie, to faktycznie produkt :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Auta nikt nie mył/płukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No to jak Ferdynand Kiepski mówi...d..pa d..pa d..pa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 no chyba nie tego sie kazdy spodziewal, jedyny plus to taki ze Minetoo zrobil test i forumowicze wiedza ze lepiej ten produkt omijac szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dobra małe odświeżenie tematu ;) Tydzień temu (dokładnie 14.06.2012) był u mnie przedstawiciel z Waxoyl, ma masce nałożył trzy produkty, oczywiście dobrze przygotowując maskę tzn. glinka + małe odświeżenie lakieru. Pierwszy produkt to była pasta tzw.Waxoyl one step, zabezpiecza ona podobno na około 3 miesiące, następny produkt to Waxoyl wosk syntetyczny z 90% carnaubą ... i trzeci produkt to Waxoyl 100 PLUS ochrona do 3 lat ;) Maska została podzielona na połowę i wszystkie trzy rzeczy zostały nałożone po lewej stronie maski, od góry One Step, od lewej po środku wosk 90% i po lewej na dole 100 PLUS, żeby nie zostawiać prawej strony maski ,,gołej`` podzieliłem ją na pól tym razem pionowo i od lewej jest X ;) który ma niby zabezpieczyć lakier do 6 miesięcy, a po prawej Last touch Megsa. Nie mam niestety zdjęć z aplikacji, ale mam filmik jak to wygląda po tygodniu : cOfrdE_9W5w Qrde próbuję na każdy sposób wkleić film, ale mi nie wychodzi jak możecie to poprawcie. I jeszcze jeden filmik xskXkdoByag Widać wyraźnie że wszystkie produkty jeszcze siedzą, ale tajemniczy X jest nr.1 ;) Mam jeszcze zdjęcia z tajemniczego X Temat będę oczywiście odświeżać przez najbliższe 3 lata ... ;) myślę że raz w tygodniu. A zapomniałem jeszcze napisać że prawa połowa maski nie jest przygotowana w żaden sposób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cOfrdE_9W5w http://www.youtube.com/watch?v=cOfrdE_9W5w http://www.youtube.com/watch?v=xskXkdoByag Wycinasz tylko to co pogrubiłem i wstawiasz w znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dziękuję za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 I rób edit w poście a nie quote ;) edit: W sumie Jędruś później będzie miał co robić...żeby się nie nudził :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Arek, A kiedy uchylisz rąbka tajemnicy odnośnie tego tajemniczego X Na filmikach i zdjęciach wygląda zachęcająco 8-) edit: W sumie Jędruś później będzie miał co robić...żeby się nie nudził :lol:Tym razem to ja poprawiłem - żeby nie było że nic nie robię :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Wiesz co ja jestem zdania że jak jest coś świeże to zawsze fajnie to wygląda, zobaczymy z czasem czy jest to coś warte ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ten Waxoyl szitinguje jak kilkumiesięczny Zymol.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Za X z prawej jest megs. last touch i podobnie odpycha wodę jak wszystkie produkty z Waxoyl, co ciekawe nie ma praktycznie różnicy między trzema produktami Waxoyl (przypominam lewa strona, trzy paski pionowo to waxoyl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 z prawej jest megs. last touch i podobnie odpycha wodę jak wszystkie produkty z WaxoylCzyli....no słabo to wygląda. Żeby nie było naprawdę pokładałem nadzieje że może jednak....a tu lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi