SNB SWEDEN Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wlasciwie auto calkiem nowe stan licznika lekko ponad 30,000 km ale stalo rok pod golym niebem, stalo w naszej kolejce jakies 3-4 tygodnie nie moglem sie zebrac i wreszcie mam go za soba :) Otwierajac drzwi ukazywal sie taki oto widok Reszta wygladala tak I jakies zyjatka czy cus na dachu Mycie felgow (Jetin) Reszta TR Nielsena + Szampon Nielsena Pozniej glinka ale kurde nie wiem czemu te wasze sa zawsze takie ufajdane a moja czysta :( I mycie szampon Nielsena Wnetrze standart Po dokladnym osuszeniu pokazal mi sie piekny kolor palety Pyguta Kawaleczek dachu reszta oczywiscie szklana Zdjecia 50/50 zrobilem specjlanie bez mocnego oswietlenia Korekta lakieru na S17+zolty pad SNB 125mm Slupek w tylnich drzwiach(s17+zolty pad 110mm) Reszta auta Pozniej drugie mycie znow szampon tego no jak mu tam Po drugim mycie czyszczenie wnetrza(NLF Nielsena) Po drugim myciu i osuszeniu lakier wygladal dosc sympatycznie Reszta wyglada tak Opony wiadomo Brilliance Nielsen uzyte srodki TGR Nielsena Jetin Felgi Car Shampoo&wax Glinka nie pamietam Korekta lakieru S17+Flex+zolty pad SNB 125mm Cyclo +S40 + biale pady SNB 110mm Plastiki NLF Nielsena+Finesse Mikrofibry rozne Szyby Blue Window Plastiki SAS Nielsena Opony Brilliance Nielsen Wykonczenie lakieru Cyclo + czarne pady 110mm i LG Nielsena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Bardzo ładna praca. ;) ten słupek to plastik-fortepian? też takie mam, nie wiedziałem czym je ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sebcio jak zawsze profi i super efekt kocowy, jak współpracuje francuski lakier ? NFL Nielsena??? jakiś nowy środek ??? czy tylko literówka i miało być NLF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sebcio jak zawsze profi i super efekt kocowy, jak współpracuje francuski lakier ? NFL Nielsena??? jakiś nowy środek ??? czy tylko literówka i miało być NLFLiterowka Kuba juz poprawilem:) Osobiscie bardzo lubie wspolpracowac z zabojadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Literowka Kuba juz poprawilem:) Osobiscie bardzo lubie wspolpracowac z zabojadami ;) ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Super robota.! Efekt końcowy wyśmienity... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Z żabojadami płci żeńskiej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Gratulacje ładny efekt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Z żabojadami płci żeńskiej :-)Oj Przemo moja Kasia to Polka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Seba, a co tam. jak zawsze, fajnie wyszło :) BTW, w opisach swoich projektow jestes skromny do przesady, ale to uważam akurat za zalete ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 A czy ja się dowiem od szanownego kolegi czy te słupki to plastik :?: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 A czy ja się dowiem od szanownego kolegi czy te słupki to plastik :?: ;)Nio tak sa to plastiki byly jeszcze w kilku edycjach ala karbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dzięki. Nie wiedziałem czym spolerować. Ale widzę, że 17 idzie. ;) Kłaniam się nisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi