junior74 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam,przylećcie kiedyś do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 kiedy full video z detailingu zelaznego? poglbys tez tutaj sie pochwalic projektem :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No właśnie nie wiem czy jest sens powielania projektów na forach. Jeżeli uważacie,że tak to chętnie wrzucę. Full video nie wiem kiedy będzie. Jest z tym full roboty a EURO2012 krzyżuje nam plany! A Was koledzy proszę abyście przystopowali z tymi docinkami dot. kolegów po fachu ;) My wiemy, że to żarty ale nie wszyscy się na nich znają :o)Szczerze mówiąc innego przywitania się nie spodziewałem (no może troszeczkę gorszego). Będę udzielał się tyle na ile mi czas pozwoli. Muszę zapoznać się z reg i układem forum a to troszkę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No to i my się przywitamy :) My czyli Wiolka i Paweł ale paluszkami Wiolki, która tutaj nie ma swojego profilu- tzn. Wiolka ma,a Paweł nie ma :D ;) Tak czy inaczej- witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No właśnie nie wiem czy jest sens powielania projektów na forach. Jeżeli uważacie,że tak to chętnie wrzucę.Arek, tu są i tacy którzy nie mają konta na KA i każdy Twój projekt tu wrzucony będzie nowością. Są też tacy którzy mają konto na KA, ale tam praktycznie nie zaglądają. Ci którzy udzielają się na obu forach wrzucają czasem swoje projekty tam i tu. Nie ma przeciwwskazań, byle by nie było to na zasadzie copy->paste. Zawsze jest miło jak opis jest trochę inny, taki "dla nas". Wiem, że to może być kolejny czasopożeracz, ale może jakoś dasz radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 OK postaram się opanować temat. Dzięki serdeczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witaj Arku na DC.pl! Bardzo podoba mi sie Twoje podejscie - niech łączy nas nasza pasja, hobby jakim jest czyste i zadbane auto :-bd Ze swojej strony wierzę, że Twoja funkcja na KA nie będzie przeszkodą abyś czuł sie tu dobrze i był aktywnym członkiem tej społeczności Prosze, napisz cos więcej o sobie, o swoich pieszczochach i juz tak zupelnie na marginesie - co wolisz bardziej: kofeinę czy procenty? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 kofeinę czy procenty? ;)ej to jest podchwytliwe pytanie :lol: wiadomo że to i to :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ej to jest podchwytliwe pytanie :lol: wiadomo że to i to :u khym.. khym.. prosze nie podpowiadać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 po jednym i drugim źle się czuję i mam zakaz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi