minetoo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dobry ;) Dorwałem Leona na 40h zabawy. Zdecydowanie najtrudniejszy pacjent w tym roku, z racji lakieru i tego co tam zastałem. Na zdjęciach nie wygląda najgorzej ale miałem co robić ;) Tradycyjnie szału nie ma ale coś tam się świeci. Początkowo miałem dwa dni na pracę ale doszedłem po chwili do wniosku że to za mało ( mycie felg) i właściciel otrzymał prostujący telefon :lol: Jakoś tak nie pasowały mi kompromisy do tego auta ;) "Właścicielu" pozdrawiam bo wiem że to czytasz ;) Nie nie pytać kto bo to niełamliwa tajemnica... Wahałem się też nad LSP. Mam nadzieję że wyszło akceptowalnie jak by oko przymknąć. Ja nie jestem do końca zadowolony ale chyba nigdy nie będę :cry: Przedstawiam rEVOlucje na Leonie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To Z Glasur??? Mam nadzieję że wyszło akceptowalnie jak by oko przymknąć.Faktycznie, jak zrobię tak: x_x , to wygląda nawet całkiem fajnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nice Job :u ...ale juz dosc tej amatorki moze jakies studio by cos pokazalo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Glasur...wiem wiem...szału nie ma...ale trzymam w zanadrzu kropelki z Concours, Destiny, Insignis.... :shock: Powoli :ugeek: moze jakies studio by cos pokazaloNie ma co pokazywać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To Z Glasur??? Mam nadzieję że wyszło akceptowalnie jak by oko przymknąć.Faktycznie, jak zrobię tak: x_x , to wygląda nawet całkiem fajnie :lol: nonono "czy i puł" :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak zwykle miód ;) a tak apropos to skąd dorwałeś Petes'a??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 skąd dorwałeś Petes'a???Kupiłem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 robota jak zwykle profi nie ma lipy :-bd od razu przyjemniej sie patrzy na takiego leona Top Sport, a co pod maska? 1,9 TDI 150KM czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 150 seria nie dłubane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No bardzo ładnie Piotr ! :u Czym jechałeś lakier ? I czemu miałeś problemy z wykończeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Widać,że to nie Audi.Operacja :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autko lakierowane tu i ówdzie nowym klarem jakiś czas temu. Część elementów w ori współpracowała bez przeszkód, reszta natomiast stawiała koszmarne opory z oddaniem rys a potem z finishem. Pod odpowiednim kątem były zauważalne hologramy które ostatecznie udało się usunąć. System 3M, 90% Futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Fajna robota! Czym udało się wykończyć lakier? Kuro to od kur (tych od jajek) czy jap. słowa czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieg Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zdjęcia 50/50 pokazały, że włożona praca się opłacała. Mi się podoba. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kuro (kuroi) = czarny Czym udało się wykończyć lakier?3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Extreme Makover Minetoo Edition :lol: Praca jak zwykle :u Czyli Pete'sem nie smarowałeś jeszcze? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Extreme Makover Minetoo EditionDzięki ale do tego jeszcze mi wiele lat doświadczenia brakuje :oops: Czyli Pete'sem nie smarowałeś jeszcze?Jest na półce więcej dziwnych rzeczy którymi nie smarowałem ;) Dobieram LSP do auta w tylko mi znany sposób czyli patrzę na auto i czekam na natchnienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Na Focusa już wiadomo co trafi :D, tylko kiedy Panie, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Bajecznie proste do czyszczenia felgi od wewnątrz, podoba mi się, utrzymanie zabezpieczonych nie powinno sprawić problemów :u Zastanawiałem się co takiego jest w tym lakierze, że aż zasłużył na wzmiankę w tytule - sam niedługo będę ciął coś o identycznym kodzie. Na jakieś niespodzianki mogę natrafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli jest w ori to nie. LC9Z jest specyficznym lakierem. Aby był "tłusty" prócz korekty musi mieć mocny finish. Tu w trudnych miejscach stosowałem jeveling ale o tym akurat Ty wiesz wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi