sprinter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witojcie :D Przedstawiam Wam moje ostatnie zlecenie które miało na celu "ogarnięcie wnętrza" :shock: Autko sprowadzone z Czech, które wcześniej użytkowane było we Włoszech, ogólnie syf, kiła i mogiła. Wszystko co mogło się zabrudzić, było brudne. Ogólnie to podsufika była prana 2 razy, fotele i kanapa 3 razy i reszte udało się doczyścić za pierwszym podejściem. Użyty stuff: - presprey Tersus PR101 - ekstrakcja RM760 + reszta NLF od Nielsena - APC Megsa 1:3 - Megs Natural Shine Protectant - Nielsen Blue Window - fibry, szczotki, pędzelki itd. Wstępne rozpoznanie "dziada" :lol: :ymsick: :ymsick: :ymsick: Jak widać, jest co robić. Nie mam fot w trakcie odkurzania, ale każdy chyba wie jak ten proces przeprowadzić :lol: Po wykręceniu foteli, zagłowków zabrałem się za plastiki i posufitkę :shock: Fibra po przetarciu jednego słupka :? Później nadszedł czas na boczki, podłogę i fotele + kanapa: Filmik z 2 podejścia do fotela kierowcy, analogicznie wyglądało to z 2 fotelem i kanapą :? ROLGIcyqpv4 Na plastiki poszedł ww Megs Szyby umyte Nielsenem I efekt końcowy :D To by było na tyle, myśle, że nie zanudziłem Was tą relacją, aczkowiek przemiana wyszła pozytywnie, jedynie nie jestem zadowolony w 100% z podłogi, gdyż zostały przebarwienia po stronie kierowcy oraz nie doczyszczałem pedałów, gdyż brakuje nakładek na nie a w najbliższym czasie będą nowe zakładane :u :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Noo panie nówka sztuka :u Ładnie go zajechali w środku :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Świetna przemiana biorą pod uwagę stan początkowy ;) Ładna fleja tym musiała jeździć wcześniej :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Prawie jak z salonu :u Co to masz za sprzęciwo do wcierania Presprayu? Bo że wkrętarka to wiem, ale ta końcówka fikuśna mnie interesuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nice Job Dziwne ze auto z Wloch takie brudne, przecierz oni tak dbaja =)) Auto za Wloch, francuzkie, pedzelak tez taki jak moj....ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Co jest z tymi "francami"? Też u mnie firmowe wszystkie mają tak uj...ane podsufitki, i ostatnio byłem u rodziny i w C3 też podsufitka usyfiona a wiem że w samochodzie nie palone i w C3 kobieta jeździ :? Super robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Super, super !!! Najbardziej mi się podoba 50/50 uchwytu na podsufitce :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 oddaj moją ssawkę :-! :lol: Fajny prespreyowcieracz. Sam mam na liście takie coś tylko na DA. Praca :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Też proszę o odpowiedź, co to za końcówka na wkrętarce :u Jestem w szoku jaki paździoch, dopiero teraz zobaczyłem, że ten zagłówek to taki brud! :shock: Pięćdziesiątka z uchwytu oraz podsufitki robi robotę ^:)^ Wojtek, naprawdę mocna praca, słowa uznania dla Ciebie :u Kiedyś przyjechał do mnie gość w 307 i miał identyczne 'wzorki' na podsufitce jak ta 206, na szczęście były delikatniejsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzieki za słowa uznania Pany ^:)^ Szczotka jest firmy Wolfcraft i kupiłem ja jaki cza temu na sąsiednim forum. Używam jej nieraz zamiast pedzelka do niektorych padaczek przy plastikach :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Świetna robota, było co robić ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Praca :u Podłoga nie do zrobienia w 206, a szczególnie po brudasie Włochu.Co oni mają na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie do opisania ten brud, masakra :shock: Ale chyba inaczej nie dało się tego wyczyścić niż maszynowo :D Megs widzę że ładnie wszystko wyciągnął z plastików :u Praca mega, jestem pod wrażeniem, teraz to tam czysto jak... No, jak na sali operacyjnej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak można tak auto zapuścić :shock: 50/50 robią mega wrażenie, to wnętrze wymagało chyba założenia rękawiczek :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wojtku fajna przemiana we wnętrzu :u , taki stan to generalnie standard w autach sprowadzanych z Wloch i Francji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiDetailing Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Bardzo fajna relacja. W takim stanie nawet moje auto na budowę taki nigdy nie było. A mam pytanie. Co to za ssawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A o tej ssawce chyba kiedyś ktoś pisał że chyba z Lidla czy skądś :-?? Wpisz w szukajkę ssawka i Ci wyświetli trochę tematow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A o tej ssawce chyba kiedyś ktoś pisał że chyba z LidlaOwszem ktoś pisał :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 czym czyściłeś podsufitkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Damian tylko kup sobie inny kolor bo ten to jest znak rozpoznawczy Takiego jednego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 pobieram tantiemy za tą ssawkę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiDetailing Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ale problem tkwi w że mi się podoba kolor :D No c będę szukał. Może znajdę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Lokalizacja Wieliczka?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiDetailing Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No można tak powiedzieć. Bardzo blisko Wieliczki. A dałem Wieliczka bo bardziej mi pasuje niż Kraków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Masz PW i zapraszam do działu przywitań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi