sprinter Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 czym czyściłeś podsufitkę ?Gorący PR101 od tersusa i płukanie rm760 z domieszką NLF( kończył mi sie) x2 Ale problem tkwi w że mi się podoba kolor :D No c będę szukał. Może znajdę ;) Długi czas była ta ssawka w LIdlu, ale ostatnimi czasy nie widać jej, bo już kilka znajomych chciało ją kupić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Thomas napisał(a):czym czyściłeś podsufitkę ? Gorący PR101 od tersusa i płukanie rm760 z domieszką NLF( kończył mi sie) x2 wyszło super ;) a muszę u siebie też zrobić jej odświeżenie :) sprinter , czyściłeś tylko szczoteczką czy prałeś normalnie odkurzaczem piorącym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Thomas napisał(a):czym czyściłeś podsufitkę ? Gorący PR101 od tersusa i płukanie rm760 z domieszką NLF( kończył mi sie) x2 wyszło super ;) a muszę u siebie też zrobić jej odświeżenie :) sprinter , czyściłeś tylko szczoteczką czy prałeś normalnie odkurzaczem piorącym ? Tylko i wyłącznie odkurzaczem, nawet przez chwilę była myśl, czy nie lepiej myjką cisnieniową potraktować po całości :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tylko i wyłącznie odkurzaczem, nawet przez chwilę była myśl, czy nie lepiej myjką cisnieniową potraktować po całości :))pytam się , gdyż klejone podsufitki nie zawsze lubią znosić pranie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi