miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć wszystkim Witam z Ostrowa Wielkopolskiego. Nicki niektórych z Was kojarzę z innych for motoryzacyjnych, ale niestety nigdy nie miałem okazji poznać osobiście - mam nadzieję, że to się zmieni ;) Jako team zamierzamy od czasu do czasu wrzucić coś na forum (projekt Extry już został opublikowany przez Arka). W sobotę działamy z jedynym na świecie szybowcem Jerzego Makuli - relacją z tej pracy też zamierzamy się z Wami podzielić. Pozdrawiam Michał (we're4detailing team) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witamy serdecznie w gronie amatorów , mamy do siebie rzut piwem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć Michał!!! Miło że do nas dołączyłeś :-bd BTW mój piesek pochodzi z hodowli w Ostrowie i mam tam też dobrego kolegę - samochodziarza ale nie detailera ;) pracuje w Technikum samochodowym, czy jak tam się ta szkoła nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witamy serdecznie w gronie amatorów , mamy do siebie rzut piwem :uwydaje mi się że się nawet znamy ze starych VWejowskich (miałeś mk2) czasów i ekipy kaliskiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witamy serdecznie w gronie amatorów , mamy do siebie rzut piwem :uwydaje mi się że się nawet znamy ze starych VWejowskich (miałeś mk2) czasów i ekipy kaliskiej ;) mam tam trochę felg do opieki ,stare czasy z 4-5 lat wstecz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 oj chyba nawet więcej 2005 rok jakoś jak zaczynałem z kolarzem ;) miałem polo 2f coupe on kermitowego mk2 pozniej niebieskiego mk2 a potem caddy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 oj chyba nawet więcej jak zaczynałem z kolarzem ;) miałem polo 2f coupe on kermitowego mk2 pozniej niebieskiego mk2 a potem caddy ;) z 10 do tyłu ale ten czas leci , a z Jarkiem mam kontakt cały czas :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć Michał!!! Miło że do nas dołączyłeś :-bd BTW mój piesek pochodzi z hodowli w Ostrowie i mam tam też dobrego kolegę - samochodziarza ale nie detailera ;) pracuje w Technikum samochodowym, czy jak tam się ta szkoła nazywa. Zespół Szkół Transportowych czy jakoś tak - nie weim dawno nie chodziłem do żadnej ;) :) No to Mirku jak będziesz w O-wie zapraszam na gawędę detailingową przy pszenicznym niefiltrowanym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Green nawet znalazłem coś sprzed epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No to Mirku jak będziesz w O-wie zapraszam na gawędę detailingową przy pszenicznym niefiltrowanym :)Dzięki za zaproszenie :u W Ostrowie bywam rzadko ale kto wie ;;) Niefiltrowane owszem ale pszeniczne już mniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witamy serdecznie na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam serdecznie kolegę "po fachu" b-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siema ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Cześć, witamy, do zabawy zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi