minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Hello. Tym razem skromnie pod względem zdjęć, moje skromne progi opuścił Mesio. Podniesiony, domyty, po dekontaminacji dostał co nie co uwagi i godzin aby znów się wyróżniał na parkingu. Namawiam właściciela na jakąś 3 dniową pracę ale sens nie wielki bo auto myte na myjniach ręcznych a wiemy jak to wygląda.... Mimo wszystko to co zrobiłem chyba jeszcze jest uzasadnione i można powtarzać okresowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 fajne auto trochę takim pojeździłem, tyle że w benzynie ;) dostał w tyłek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 bardzo mi siępodoba ten merc ach ten tyłeczek :ymdaydream: ale nie wiem czemu :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Minetoo jestem zawiedziony...czemu nie Audi? [-( :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 czemu nie Audi? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Taki sam lakier jak na moim - C197 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nice Job...cos robil? Lekkie odswierzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak wyglądała glinka po przedniej szybie? Dużo zebrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Namów chłopa na tą 3 dniową operacje a potem kombatantów 15.dam se rade =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fajnie wyszło, takie odświeżenie nie jest złe :u A właśnie ten lakier to twardy jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Lekkie odswierzanie? :u Jak wyglądała glinka po przedniej szybie?Ufundowałem takiego solidnego pre washa że prawie nic nie zebrała a było obklejone sokiem z drzew na bogato. Kuro Almond Foam daje radę :u Namów chłopa na tą 3 dniową operacje a potem kombatantów 15.dam se radeNie te strony ;) A właśnie ten lakier to twardy jakiś?Bez przesady ale miękki nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kierowcy wiedzą, że zabierasz im tablice rejestracyjne żeby ściągać paliwo ze stacji benzynowych? ;) Proszę o listę użytych środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No ba jasne że wiedzą dzielimy się po połowie :lol: Proszę o listę użytych środków. Te istotniejsze to: -Sanesolv -Achilles i Dodo -Colli 915 (uj go wie kiedy umyje auto :lol: ) -Kuro Almond Foam ;) Chyba że jakieś konkrety chcesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Oooooooooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ooooooo nie Audi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Że tak napiszę zicher Panie zicher :u :u :u A co to za tejmna mixtura Kuro Almond Foam /:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ano...coś powstało i się będzie do chętnych już niebawem rozsyłało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No i jest niezwykle - Mercedes - nie Audi, jak już wcześniej koledzy zauważyli :lol: Jak zwykle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ładnie odżywiony :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi