junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak wklejać cytaty,że np.Ktoś coś napisał i jego cytat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 zaznaczasz wskażnikiem myszki co chcesz cytować- tak żeby było czarne podświetlenie i klikasz quote w prawym rogu jego okienka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak zrobiłem tylko mam niebieskie podswietlenie i zobacz jak się przywitałem z Audidetailing.ćhodzi mi,żeby była taka ramka jak u wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Oooooooooo a teraz już jest w ramce.Dzieki.Jestem z epoki zegarków z melodyjkami to się nie dziwcie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Poprawiłem Ci Marcin, zjadłeś ] i nie utworzyło kodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Gdzie to "]"daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nawiasy kwadratowe zamykają w sobie komendy, dzięki temu platforma na której piszesz może rozpoznać Twoje zamiary. Ty widocznie coś kasowałeś w tej wypowiedzi bo końcowego nawiasa brakowało ([/quote] ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nawiasy kwadratowe zamykają w sobie komendy, dzięki temu platforma na której piszesz może rozpoznać Twoje zamiary. Ty widocznie coś kasowałeś w tej wypowiedzi bo końcowego nawiasa brakowało ( ). :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi