biały Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam pytanko ... Czy ktoś używał ten wosk ?? Jak wrażenia ?? Jak się aplikuje , jak ściera , jaki efekt i czy długo się trzyma na lakierze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 hmm... nikt nie miał do czynienia z tym woskiem ?? trudno... i tak go kupiłem ... aplikacja bardzo łatwa , ścieranie też ale pod warunkiem że robi się po elemencie . Będę zdawał relacje ale dopiero jak będę miał jakieś ciekawe auto bo próby robiłem na białym VW T5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 dajesz dajesz :f :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi