Ziutek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich mam na imię Józef ale wszyscy mówią do mnie ziutek zajmuję się detailingiem od dłuższego czasu może niektóre osoby mnie kojarzą z innego polskiego forum z ksywki jmajka lub z dw z ksywki ziutek jak ktoś mam ochotę poprzeglądać moje pracę zapraszam na stronę http://picasaweb.google.pl/zzzizuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witaj Ziutek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cześć, rzeczywiście kiedyś zastanowiło mnie skąd ten ziutek na dw? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witamy witamy. I szczerze Cie pozdrawiamy. Jak jakiś fajny projekt masz, To go u nas szybko wstawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam kojarze po tej czerwonej audi 80 piekna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 22 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 strzała, a mi najbardziej spodobał się Fiat 126 p :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi