minetoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Hello. Dawno nic nie wrzucałem. Już się poprawiam. Na stół trafiła X6 która to została przyozdobiona rysami po ściągaczce w myjni parowej.... Wiem wiem jedno do drugiego nie pasuje ale jednak ;) Rysy zostały przez "innego fachowca" określone jako "do podkładu" i "trzeba malować". Jednak okazało się że udało się wszystkie usunąć a jedną najgłębszą tak spłycić że nawet w trybie makro jej focus nie łapie. Po wszystkim reszta elementów też dostała swoje kilka chwil uwagi. Bardzo mnie boli to że nie mogłem zdjąć felg ale ramy czasowe narzucone przez właściciela nie pozwoliły mi na to. Poniżej rzut okiem na stan samochodu. Choć nie ma tego na zdjęciach końcowych to wnęki i inne szparki zostały doczyszczone a ślady po muchach wycięte. Tu pamiątka po "solidnym" panu z myjni który usunął muszkę... Troszkę swirli Rzeczone rysy, temat numer jeden i zadanie główne Temat rys zamknięty więc idę dalej.... Nasi tu byli :P Wybór padł na Pete's od CG a efekty poniżej Niestety nadal zdjęcia robię telefonem ;) Dziękuję i pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Piotrze, jak to 'klient narzucił ramy czasowe'? Cytując emeryta: Każdy klient ma prawo czekać. Nie podoba mi się takie podejście. Albo zgadasz się człowieku na moje warunki albo jedź do Miecia za rogiem.. :evil: :roll: Jak Ci się pracowało z tym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Albo zgadasz się człowieku na moje warunki albo jedź do Miecia za rogiem..Niestety nie jest to takie proste. Jak Ci się pracowało z tym lakierem?Bardzo przyjemnie. Lakier typu "zero holo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Piotrze, jak to 'klient narzucił ramy czasowe'? Cytując emeryta: Każdy klient ma prawo czekać. Nie podoba mi się takie podejście. Albo zgadasz się człowieku na moje warunki albo jedź do Miecia za rogiem.. :evil: :roll: Jak Ci się pracowało z tym lakierem? Dlatego tez emeryt ma swoje zasady, ostatnio wjechalo auto ze Szczecina zostaja na tydzien :f PS Robota jak zawsze hi fi , ale na gwiazdke zrobimy skladke na aparat :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dlatego tez emeryt ma swoje zasadyJa za mały jeszcze na takie jestem ;) na gwiazdke zrobimy skladke na aparatTos się Pan wkopał. "Czymie" za słowo :D :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak robiłeś rysy ? Wiem że miernika nie masz, jak sobie bez niego radzisz ? Czym wyprowadzałeś ? Jak całość zrobiłeś ? PS. Miałes mi dac znać o papierach ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Szynka, rysy zmatowione maszynowo materiałami Abralon. Potem futro FC+ i do skutku. Reszta standard. Obserwuję morkę i modle się :lol: Miernik...ehhh wiesz, on sobie a życie sobie... PS. Miałes mi dac znać o papierach ;Pyyyyyyy stary jestem sklerozę mam...daj znać na pm :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Bardzo przyjemnie wyszło, efekt na koniec mega :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 rysy zmatowione maszynowo materiałami Abralon. :shock: Masz Pan, Panie jaja :u ^:)^ Skoro czas ograniczony, to ile Ci zeszło na ten kawał bryki??? Efekty... as usual B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czyli co panie kolego mam rozumieć że samochody na literkę "A" się skończyły i bierzesz się za "B"? ;)) Kawał dobrej roboty Minetoo :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Szynka, rysy zmatowione maszynowo materiałami Abralon. Potem futro FC+ i do skutku. Reszta standard. Obserwuję morkę i modle się :lol: Miernik...ehhh wiesz, on sobie a życie sobie... PS. Miałes mi dac znać o papierach ;Pyyyyyyy stary jestem sklerozę mam...daj znać na pm :oops:A papierami ? NA DA ? Strasznie małomówny jesteś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czyli co panie kolego mam rozumieć że samochody na literkę "A" się skończyły i bierzesz się za "B"?Tak, teraz Bentley, Bugatti... :lol: A papierami ? NA DA ?Jasne że na DA tylko nie papierami a Abralonem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Skoro czas ograniczony, to ile Ci zeszło na ten kawał bryki???Dniówka, no taka dłuższa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dobra robota :u Końcóweczki od wydechu wylizane, że aż miło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Profesjonalna amatorszczyzna :) :u Tak, teraz Bentley, Bugatti... :lol: życzę Ci tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nice Job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Profesjonalna amatorszczyznaJaka amatorszczyzna? Przecieć Piotrek prowadzi studio, więc nie rozumiem tych tekstów już od dłuższego czasu. To po prostu profesjonalista pełną gębą. Co by nie powiedział to i tak każdy tak myśli. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jaka amatorszczyzna? nie mogę znaleźć gdzie ale tak sam o sobie minetoo mówi / mówił że on amator, no chyba że mu się odwidziało to ^:)^ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Świetna praca. Jak na tak krótki czas pracy efekt świetny - gratuluję. Pacjent jak dla mnie marzenie, X6 ech... ;) Czekamy na kolejne prace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To po prostu profesjonalista pełną gębąDziękuję ale kim jest profesjonalista? Ja siebie tak nie postrzegam. Uczymy się całe życie ;) Czekamy na kolejne praceCoś tam będzie mam nadzieję ;) Cieszę się że się podoba :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jakbyś się wzbraniał, jakbyś się nie nie tłumaczył (jak na KA), że robiłeś/robisz to za piwo, to przecież i tak nikt Ci nie uwierzy. Nie wiem po co te podchody po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dawid, nie zrozumiałeś mnie. Oczywiście że prowadzę działalność ale mimo to nigdy nie postrzegałem się za pros'a. Kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jakbyś się wzbraniał, jakbyś się nie nie tłumaczył (jak na KA), że robiłeś/robisz to za piwo, to przecież i tak nikt Ci nie uwierzy. Nie wiem po co te podchody po prostu. A ja uważam żeby nie prowadzić osobistych wycieczek w tematach do tego nie przeznaczonych [-x :-q To nie jest KA i nie interesuje nikogo czy minetoo prowadzi działalność czy nie, liczą się prace i osoba a jak dla mnie nie mam nic Piotrkowi do zarzucenia. EOT :-! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ...a miało tu być inaczej ! Fajnie to wyszło ale brakuje mi lepszego zdjęcia z efektu końcowego rys "do podkładu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi