SzaKal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Delikatna jak pH Neutral, skuteczna jak mocne, zasadowe piany! Jak pisze ValetPRO - "To najlepszy produkt jaki do tej pory stworzyliśmy." Czy ktoś wie coś więcej na temat tego produktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jak dla mnie to ok. Malego testera mialem, lepsze od ph neutral. Wiecej jak surze opakownie dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Próbowałeś w PA ? jak tak to w jakim stężeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie PA nie, juz gdzies pislaem ze przestalem uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Malego testera mialem, lepsze od ph neutral. Pod jakim względem lepsze? Piana się dłużej utrzymuje? Lepiej zmywa brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zmywa lepiej, mi sie kojarzy z AF citrus power. A czy piana dluzej siedzi to nie wiem, bo nie "pianuje" wszystkie prewash-e z cisieniowego nakladam Edit. Tak dokladnie poprzegladalem to co mialem na probe i inna nazwa byla. Moze to i to samo, musze sie zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ok, probowalem i co powiedziec...najlepsza piana jaka w rekach mialem. Czysci bardzo dobrze, ale ta cena...przy nastepnej okazi jakis filmik skrece a tym czasem: http://player.vimeo.com/video/45823761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kupiłem wczoraj u chłopaków w Detailer center za namową DC Tomka :p Piana Szału nie robi jeżeli chodzi o długość leżenia na aucie , ale domywa naprawdę super i wypłukuje się ją super w porównaniu do Magi AB czy Snow Foam. Nie pozostawia filmu na aucie ;) Produkt godny uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgadza sie, nie siedzi dlugo, producent poleca 5 min. Ale jedna z lepszych jakie mialem, jesli o PH neutro chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi